Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po porodzie

Polecane posty

Gość gość

kiedy po porodzie nawilżenie pochwy wróciło do normy, stosunek sprawia mi ból... mąż tez jest tym wszystkim załamany...

Gość gość
Ile czasu temu rodziłaś?

Gość gość
U mnie to sporo czasu minelo, lekarz polecal zele intymne. My Nie stosowalismy bo balam sie ze uczulenia jakiegos dostane bo czasem tak mam, za kazdym razem mniej bolalo :-)

Gość gość
Właściwie wszystko wróciło do normy dopiero po odstawieniu Olki od piersi. W tym czasie wspomagałam się hydrovagiem, globulki łatwo się zakładało, dobrze nawilżały i łagodziły podrażnienia. Wystarczyły dwie, trzy globulki tygodniowo żeby podtrzymać efekt kuracji.

Gość LimonkaW2
U mnie dość długo trwało nim doszłam do siebie i nawilżenie wróciło do normy. Ginekolog mi polecił łykanie lacibios femina z dwoma szczepami bakterii kwasu mlekowego dla równowagi mikroflory pochwy i ochrony przed infekcjami intymnymi (grzybica pojawiła się kilka razy) i dodatkowo smarowałam okolice intymne żelem też z lacibiosu. Dobrze nawilża okolice intymne, łagodzi podrażnienia i mikrourazy powstałe przy stosunku i spokojnie można go stosować podczas chwil we dwoje. Dodatkowo ma pH 4.5 i zawiera aktywne substancje, które chronią przed infekcjami intymnymi. I co dla mnie bardzo ważne - nie zawiera SLS, SLES, parabenów, więc mnie nie uczula, mimo że jestem strasznym wrażliwcem.