Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta która wymaga od swojego atrakcyjnego faceta wierności to egoistka

Polecane posty

Gość gość

inne kobiety też mają prawo do takiego faceta

Gość gość
nie maja :D

Gość gość
a wiesz chociaż ,co to jest związek dwojga osób? nie wiesz,więc możesz pleć te bzdury takim jak ty ciebie też stać na atrakcyjnego,wolnego,więc nie szukaj usprawiedliwienia dla łajdactwa/k***wstwa

Gość gość
zgadzam się z autorką!

Gość gość
w takim razie mężczyzna który wymaga od swojej atrakcyjnej kobiety wierności też jest egoistą? mi się wydaje że to kwestia miłości, a nie wymagania czekogolwiek od kogokolwiek jak chcecie to ruchajcie sie jak króliki, szkoda że nie macie z kim, brzydule :D

Gość gość
zgadzam się z autorką! v i ja tez!tylko żeby za to kase brał i do domu przynosił!

Gość gość
każda kobieta zasługuje na przystojniaka!

Gość gość
Brokeninside87 możesz się zalogować babochłopie ;)

Gość gość
Kobiety z klasą nie chcą koorwiarzy, przystojnych lub... tylko z takim mniemaniem o sobie.

Gość gość
dziś nie ma kobiet z klasą

Gość gość
"kobiety z klasą nie chcą przystojnych" Czy ktoś tutaj, używając określenia "kobiety z klasą" ma na myśli po prostu pasztety?

Gość gość
Więcej jest niż facetów z klasą... Niek****ących się ze wszystkim co się rusza.

Gość gość
pasztety też chcą przystojnych :P znów kobiety chcą się wybielić a są takie same jak faceci

Gość gość
To niech biorą przystojnego do związku. To samo faceci chcą księżniczek a wyglądają słabo.

Gość gość
Kobiety z klasą nie chcą koorwiarzy. Nie ma znaczenia przystojnych czy nie, czy z zawyżoną samooceną i ruchających wszystkie tanie koorwy.

Gość gość
Są przystojni, którzy nie są kurwiarzami i tylko tacy mają szansę u kobiet z klasą, a kurwiarze tylko u tanich koorew.

Gość gość
jak facet nie jest k****arzem to czepicie się go, że jest prawiczkiem albo znajdziecie coś innego by się go czepić

Gość gość
Szmaty jesteście, zamiast wziąć faceta dla siebie to patrzycie innym podebrać, sk***ić się itp. Frajerki, facet was zaliczy a wy co z tego macie?

Gość gość
lepiej być kochanką przystojniaka niż być kochaną żoną przeciętniaka taka prawda!

Gość gość
Nie. To raczej zawsze ta strona miej atrakcyjna powinna godzic sie na zdrady i bardziej zabiegac,no chyba ze jakos wynagrodzi partnerowi wiernosc np.kasa albo ogarnieciem za niego zycia.... Inna sprawa ze w zwiazku to zwykle kobieta jest mniej atrakcyjna i wartosciowa a jedynie ma zawyzone mniemanie o sobie a i tak facet batdziej sie stara i agazuje w zwiazek,mimo ze kobieta niewiele od siebie eajea i tak kreci nosem

Gość gość
Uu ut yu u

Gość gość
kobiety nie lubią przystojniakow narcyzów taka prawda, to kobieta jest od tego żeby ja adorować. z narcyza można sie pośmiac do cyrku z nimi

Gość gość
Fggg

też się z tym zgadzam, w życiu się nie będę spotykać z kimś kto wierności WYMAGA ja mogę dać wierność Z ŁASKI. jak ktoś wymaga wiernosci to już widać, że na nią nie zasługuję;) a wolny każdy jest i może mieć tyle kobiet/facetów ile chce, tylko przez debilną zasadę wierności trzeba się z tym ukrywać (co też ma smaczek) ja lubię hece, ukrrywanie przytulaczy w szafie, pod łóżkiem itd.;)

i taką mam myśl: zdrada to nieuczciwość, ale maskowanie swojej mierności i tego, że się tylko dlatego narzuca zasadę wierności to już nie jest nieuczciwe? hm. a skazana na pogardę jest tylko jedna strona. nie lubię sytuacji, w której jakaś instytucja (związek) ZASTĘPUJE normalną, szczerą relację.

cześć Res;) może nie do końca chodzi o łaskę, że ja się wywyższam ale kurczę, to moje ciało, moje życie nie wystarczy być w związku, by ktoś miał mieć mnie na własność w związku mogą być różne uczucia, chęć bycia wiernym lub nie tak samo jak z tym okradaniem ludzi w podatkach na biednych - będę chciała dać jałmużnę to sama dam;)

Gość gość
Rrre

Gość gość
zgadzam śię z broke ludzie powinni się zdradzać

Gość gość
Rrrrr