Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimka123

Jak schudnąć z ud?

Polecane posty

Gość anonimka123

Cześć Wszystkim ! Od miesiąca ostro ćwiczę i stosuję dietę. Pomimo tego moja waga ani drgnie. Co prawda widać efekty wizualnie. Ciało jest wyrzeźbione, wcięcie w talii jest jeszcze bardziej zarysowane i widoczne niż wcześniej. Ogółem mówiąc: efekty widać tylko u góry (t.j tułów) podczas gdy najbardziej zależało mi na udach. Natura obdarzyła mnie figurą typowej klepsydry, przez co wyglądam na trochę masywniejszą, niż jestem w rzeczywistości. Głównie przez uda i biust. Wydaje mi się, że wygląda to dosyć śmiesznie. Ponieważ mam małe plecy, chudziutkie ręcę i wąskie ramiona. Moje łydki też są szczuplutkie, ale góry... horror. Mam okropnie masywne uda. Wygląda to co najmniej dziwnie. Dół nóg, łydki chude a im wyżej tym gorzej... Już nawet jestem w stanie zaakceptować szerokie biodra, ale z ud koniecznie muszę zrzucić. Jakie ćwiczenia polecacie? Po za bieganiem, ponieważ jestem po kontuzji kolana i lekarz zabronił mi biegania i skakania. Chociaż na skakance trochę zaczęłam skakać. Jednak biegania się trochę boję, bo gdy ostatnio próbowałam. Kolano dało mi się we znaki. Jakieś rady? z góry bardzo dziękuję.

Gość gość
Może rowerek albo pływanie ?

Gość gość
sprubuj mel b na uda albo stepper

Gość gość
Mi bardzo wysmukliły się uda dzięki nordic walking, nie lubię się zbytnio męczyć, pozatym nie mam cudownej kondycji więc nie mogłam od razu szaleć z jakimiś ekstremalnymi sportami. Jak już nieco zapoznałam się z NW zapisałam się również do grupy w której znajduje się moja koleżanka http://www.nordwalk.pl/ raz w tygodniu chodzimy na wspolne wycieczki w grupie, to tez fajna atrakcja i sposób na spedzenie aktywnie, wolnego czasu;) ale możesz również zdecydowac się na basen, albo stepper

Gość gość
Żeby schudnąć najlepiej jest zmienić dietę na zasadową tzn jeść dużo warzyw i owoców i unikać tłuszczów. Powinno się też pić proszek zasadowy który pomaga usuwać nadmiar tłuszczu z organizmu. Ja dzięki pomocy proszku zasadowego udało się zrzucić brzuch i znacznie odchudziłam się w udach.

Gość sylwka25
Witam serdecznie, chciałam podzielić się z wami moją historią. Kilka lat temu zaczęłam interesować się tematem odchudzania a z racji że miałam kilka niechcianych kilo zaczęłam testować. Moją przygodę rozpoczęłam z "Chodakowską" jednak przy torturach jakie przechodziłam, wylewając siódme poty, efekt nie był zadowalający. potem przyszedł czas na dość popularną "mel B", ćwiczenia świetne jednak bez odpowiedniej diety i masy wyrzeczeń efekt taki jak poprzednio czyli znikomy.. Potem pomyślałam " jest masa produktów wspomagających odchudzanie" i tak od jednego do drugiego suplementu pogrążałam się w smutku. Byłam bliska rezygnacji, jednak z pomocą przyszła moja koleżanka. Opowiedziała mi o suplemencie diety który jej pomógł. .Po masie przetestowanych produktach podeszłam do tego sceptycznie obiecując sobie że to ostatnia próba. Efekt był niesamowity. W miesiąc zrzuciłam 7kg !! Pomyślicie że mało? Jestem w drugim miesiącu przyjmowania suplementu a moja waga jest o 11kg mniejsza.. Coś niesamowitego. O tym produkcie możecie poczytać tutaj: http://nplink.net/tpTUTdyY Od tej pory będę polecała ten produkt wszędzie i wszystkim!