Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćautorka25

zdanie na temat ślubu mojego faceta

Polecane posty

Gość gośćautorka25

jest takie że on nie chce go brać. Jest rozwodnikiem i się sparzył. Teraz nie chce nawet o tym słyszeć. Mówi że jest mu to nie potrzebne i popełnił wtedy duży błąd. Cóż takie życie

Gość gość
ślub nie zmienia człowieka, chociaż niektórych rozleniwia bo nie trzeba się starać. ale główna idea ślubu, to papierek. nigdy pewność, że ktoś nie zostawi cię bo właśnie znów się "zakochał".

Gość gość
czytałam ten temat i z wieloma opiniami się tam nie zgadzam. Ale troszkę boli mnie że myśli o mnie że i ja go zdradzę jak jego była. To strach z jego strony

Gość gość
ja go rozumiem jestem rozwódką i sama nie chciałabym o tym słyszeć jeszcze jak człowiek poczyta o byłych robiących z tego dnia cyrk to już dostaję urazu totalnego

Gość gość
z byłą kontaktu nie ma bo nie łączą ich dzieci. Po prostu przykre jakby mnie wrzucił do tego samego worka co ją. A z drugiej strony układa nam się wspaniale, zgadzamy się w wielu sprawach oboje chcemy dzieci. A papierek? Z tego co widzę po znajomych, rodzinie niczego nie gwarantuje

Gość gośćautorka25
czy powinnam odpuścić temat?

Gość gość
raczej odpuscic...i moze poczekac, moze zmieni zdanie, na twoim miejscu nie bralabym tego do siebie...takie przykre doswiadczenia naprawde moga sie wryc w baniak i nie maja nic wspolnego z dana osoba, on jest zniechecony do instytucji malzenstwa jako takiego a nie do kobiet w tym przypadku ciebie

Gość gość
niby racja. Mi się do ślubu nie spieszy, nie jest mi do niczego potrzebny ale chciałabym mieć taką opcję chociaż

Gość gość
Gówno prawda..jestem po 2 rozwodach..wkrótce 3 ślub. Nie wiem dlaczego mam obecnego porównywać do byłych?

Gość gość
Dawno rozeszli sie? Z czyjej inicjatywy?