Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
aduleek

Prosze o pomoc

Polecane posty

Witam . Jestem prawie 5 miesiecy po porodzie , od 4 miesiecy biore tabletki antykoncepcyjne mialam okres normalnie w 2 , 3 dniu w przerwie miedzy opakowaniami . Teraz nagle spoznia mi sie okres 2 tygodnie robilam 2 testy wyszly negatywne .. Pare razy mialam ' plamienia ' jak podcieralam sie po sikaniu , to bylo lekko minimalnie krwi gdzie myslalam ze juz jest spozniony okres a tu nic .. ani brzuch nie boli ani nie czuje ze przychodzi okres .. Dodam ze odstawilam tabletki tzw nowe opakownie jak nie dostalam okresu to nie wzielam ich . Moje pytanie tak z ciekawosci co to moze byc ?? Pierwszy raz sie z takim czyms spotkam na sobie i nigdy nie slyszalam od nikogo zeby sie okres spoznial biorac tabletki .. Nie wydaje mi sie ze to zabuzenia hormonalne bo wszystko po ciazy mi sie ustabilizowalo i mialam normalnie okres . Czy na test ciazowy jest za wczesnie ?????? Do lekarza nie pojde narazie , poniewaz mieszkam w Holandii a tu dla nich zawsze wszystko jest okej .. wiec nie wiem kogo sie poradzic nie wiem czy dostane okres w polowie miesiaca czy dopiero za miesiac czy kiedy ... Prosze o normlane odpowiedzi , porady bo ja nie panikuje jak niektore dorosle ' nastolatki ' tylko chce wiedziec co ktos o tym mysli .. Pozdrawiam aduleek ;)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować