Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ktos tutaj tez boi sie wyników matur?

Polecane posty

Gość gość

Boję się, że nie napisałam na te 30% z matmy albo że napisałam tak beznadziejnie, że nie dostane się nigdzie tam gdzie chce:(

Gość gość
Kiedy wyniki?

Gość Ewelutaaa
Ojjj ja się boję zdecydowanie :(

Gość gość
27 czerwca

Gość dziewiędziesiąt dwa
Tak, ja też się boje jak ognia matematyki że nie mam tych 15 pkt chociaż. No i boje się też trochę o polski bo nie napisałem tam bardzo istotnej rzeczy. Nie zależy mi na więcej niż 30% z matmy ale ten polski i niemiecki mogłbyby być wysoko napisane.

Gość gość
kurde:( Im bliżej do wyników tym bardziej się boje:< Jakby się zbliżał mój koniec trochę.. Wiem, że będe nie zadowolona z wyników i tak.. Ale najbardziej się boję, że nie zdałam.. z matmy, potem z polskiego, że może będzie jakiś błąd kardynalny i całkiem mi nie zaliczą.. A potem, że nawet jak zdam to się nie dostanę na żadne studia.. boże:(

mam nadzieję, że się nie dostaniecie, bo nie zasługujecie na wykształcenie wyższe. jak się nie ma predyspozycji intelektualnych do nauki, to się zdobywa zawód (a nie aspiruje do wykształcenia wyższego)

Gość dziewiędziesiąt dwa
Ja nie mam predyspozycji do matematyki i nigdy tego nie ukrywałem ale czy to ma mi zamykać drogę do dalszej edukacji? Chore z tą obowiązkową matematyką. Jakbym miał jakiś inny przedmiot za nią wziąć to wziąłbym biologie z pocałowaniem ręki.

Gość dziewiędziesiąt dwa
mimo iż brałem dodatkowy WoS, historie i geografie. A wy co braliście dodatkowego>?

Gość gość
polski i angielski Dzięki nouvelle.