Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny jestem przerażona! Muszę się zająć rocznym dzieckiem!

Polecane posty

Gość gość

Co takie dziecko je, co robi? Sika w pieluchy czy co? Powiedzcie mi coś o nim.

Gość gość
walniesz gowniarza w łożeczko i jakoś dzień zleci, tylko nie zapomnij dać mu butli żarcia no i przed powrotem matki zmień mu pieluchę, wcześniej nie musisz, jakoś zleci, możesz też sproboac bajki wlaczyc zawsze jakis ******* ekranie powienien je uciszyc na jakis czas, a i zaopatrz sie w dobre stopery bo gowniarz moze wyc wnieboglosy

Gość gość
I nie zdziw się, jeżeli przy takiej opiece jak Ci tutaj radzą, zjawi się policja.

Gość matka wspolczesnaaa
No więc żarcie pewnie da ci matka pewnie kaszki w proszku lub mleko w proszku do butelki. Dozowanie jest zawsze napisane na opakowaniu. Pampersa zmieniasz jak sie zesra to od razu, ze szczaniem mozna troche poczekać. Stopery to dobry pomysl bo w tym wieku dra czesto ryj.

Gość gość
Dziewczyny, ja tutaj chciałam zdobyc jakieś mądre porady. NIe miałabym serca takiego maluszka tak potraktowac. Chciałabym zająć się nim maksymalnie dobrze. No trudno, szukam informacji na innych stronach

Gość gość
Ale chamstwo uprawiacie na tej kafeterii, nawet w stosunku do małych dzieci :O

Gość gość
Jako samiec napisze Ci, że zajmowanie się takim maluchem to sama przyjemność :) Jak będzie płakał to weź go na ręce, daj jeść i ponoś, aż się uspokoi. Możesz też spróbować je rozsmieszać, też działa :D

Gość gość
może spytaj matkę tego bękarta ?

Gość gość
Mam nadzieję, że sobie poradzę:) To cały dzień!:) Takie dziecko już chodzi?

Gość gość
Bardziej smyka na czterech, ale to kwestia indywidualna :) Dasz sobie radę napewno.

Gość Kobieta79vvvv
Kto siedzi na tej kafeterii, same bezrozumne gówniary ? I do tego bez serca i uczuć wyższych? Wstyd baby, naprawdę -jedyna mądra porada w kwestii opieki nad małym dzieckiem jest od FACETA. Autorko, takie dziecko już je rożne rzeczy łyżeczką, na pewno jedzenie matka Ci zostawi. Pić pewnie będzie z niekapka lub z butelki. Sama będziesz to dziecko karmić łyżeczką. Do pampersa zaglądaj czy kupy nie ma, jeśli będzie pewnie poczujesz ;) No i przede wszystkim baw się z Brzdącem. Pokazuj mu obrazki w książeczkach, naśladuj odgłosy zwierząt, trenujcie chodzenie, gońcie się na czworaka. Jak będzie płakać to przytul, śpiewaj. Będzie fajne, to świetny wiek :) TV takim dzieciom nie wolno oglądać (szkodzi).

Gość gość
Dziękuję bardzo. Tak zrobię:)

Gość gość
ja bym włączyła telewizor gowniarzowi i sama zajela się jakąs lektura czy na neta weszła. strasznie nudne sa takie dzieci ale jak wlozysz do wyra to samo nie powinno wyleźć, pampersa nie musisz co chwile zmieniac nic mu nie bedzie jak troche w brudnym posiedzi, no zarcie musisz dawac****icie tez ale zabawa to wcale nie twoj obowiazek. jak ci bedzie duzo wyło to włacz mu jakas zbawke grajaca moze sie zamknie na chwile, na szczescie takie male nie chodzi to mozesz tez na dywan puscic i niech sobie lazi na czterech az mu sie znudzi