Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

play na kartę problem

Polecane posty

Gość gość

hej kupiłam nowy telefon i starter z play poprzednio miałam t mobile ale zrezygnowałam z ich usług dziś doładowałam kartę za 50 zł i przedłużyło mi tylko na 50 dni a myślałam, ze przedłuży na 3 m-ce potem dokupiłam jeszcze doładowanie za 5 zł, bo podobno, że też przedłuża ważność konta o 50 dni, ale nie przedłużyło mi ale dlaczego tak się stało ? jak w t mobile doładowałam kartę to za każdym razem przedłużało mi ważność konta zależało mi żeby konto było ważne 3 m-ce a nie tylko 50 dni znacie się na tym playu ? proszę o odpowiedź

Gość gość
masz wersję formuła, gdzie za doładowanie 50zł jest 50dni, ale też za doładowanie za 5zł też jest 50 dni, więc nie jest tak, źle.

Gość gość
tak tylko że te 2 doładowania nie przedłużyły mi na 100 dni czemu tak jest ? jakbym wiedziała (to fakt że nie doczytałam) to był tych 50 zł nie wydawała tylko 5 zł chodzi mi głównie o ważność konta bo mało dzwonię

Gość gość
no, tak bo oni tak mają, że to się sumuje. tylko przedłuża ważność konta od momentu doładowania. czyli możesz teraz nawet kilka razy po 5zł albo po 50zł doładowywać i Ci przedłuży tylko od momentu doładowania. teraz zmienili te oferty widzę, ja ciągle mam taryfę ważność konta na rok przy każdym doładowaniu, ale te nowe też nie są złe, jak raz na 50dni wystarczy 5zł doładować, a przychodzące raz na 110dni 5zł wydać, czyli musisz min. 15zł na rok wydać, żeby utrzymać numer.

Gość gość
bardzo dziękuję wam za odpowiedź

Gość gość
może Ci przerzucą te 50zł na powyżej te 50dni, sprawdź jak oni to robią, czy dalej masz te środki po 50dniach czy nie? jak nie to są różne usługi w internecie gdzie płaci się telefonem, to sobie kup, żeby Ci sie nie przepadły środki. Ale raczej przenoszą te 50zł na później.