Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalozylam profile kobiet

zalozylam dwa profile falszywe na portalu randkowym

Polecane posty

1 - ze zdjeciem bardzo atrakcyjnej modelki, naturalnie kobiecej z b.ladna buzia, zgrabna, szczupla, wg 9-10/10 (2 zdjecia dodane twarz i figury) 2 - przecietna kobieta z twarzy, figura szczupla, wg 6/10 (2 zdjecia dodane twarzy i figury)

opisy byly identyczne, roznica to tylko miasto, na tym samym portalu dwa te powyzsze profile, oba mialam przez miesiac, rownoczesnie sprawdzalam, z obu zaczepilam 20 mezczyzn, z 1 profilu zaczepialam przystojnych kilku, reszta przecietnych, a z 2 przecietnych i ponizej przecietnej szukajacych zwiazkow, milosc, na stale.

PODSUMOWANIE : profil 1 - dostalam wiadomosci od 23 panow w ciagu miesiaca. ,od 3 przystojnych pow 7/10, 1/3 albo wiecej wiadomosci od naprawde brzydkich mezczyzn pon 2-3/10, reszta przecietni - 19 panow odpisalo na moje wiadomosci profil 2 - w ciagu miesiaca 1 pan tylko sam napisal, naprawde brzydki - 11 tu odpisalo na moje wiadomosci

Gość gość
co za głupota miałam tam profil facec***isali po 20 maili dziennie, do tego jakieś prezenty, oczka, pełno wejść a jestem dość przeciętna

Gość gość
aha, i sama NIKOGO nie zaczepiłam pisali sami podawali nr tel proponowali spotkania

dodam, ze te panie mialy 22 i 24 lata Dziwi mnie, dlaczego brzydale pisza do pieknych modelek skoro i tak pewnie nie maja szans, a raczej na pewno. Dziwi mnie tez dlaczego przecietna, zadbana, szczupla kobieta nikt sie nie interesuje? Dlaczego faceci maja takie wymagania co do wygladu? Nie musze pisac, ze wiekszosc z nich nie grzeszyla uroda. I tylko 1 wiadomosc do przecietnej kobiety z wygladu i to od jakiegos brzydala? Nie sadzilam, ze tak trudno jest znalezc kogos adekwatnego na czyms takim. Faceci maja wieksze wymagania od kobiet:O Sama jestem przecietna, brzydsza od tych dwoch i wlasnie i teraz stracilam nadzieje ze kiedykolwiek znajde mezczyzne. Przystojni chca pieknosci, przecietni chca pieknosci i brzydale nawet chcieliby pieknosci:O

Gość gość
Może można być przeciętną ale pomimo tego bardziej w guście facetów lub mniej ;)

Gość gość
to jeszcze ja - mam ponad 30 lat i pisali do mnie faceci z naprawdę różnych przedziałów wiekowych, poniżej 30 też wielu

Gość gość
A może opis dałaś beznadziejny i ta ładna go rekompensowała, a ta średnia nie? Jakby co to mam pomysł na taki opis: jestem romantyczką, lubię poezję, oto przykład twórczości: jestem piękna jak kwiat róży, oby twój koootas był duży.

gość dziś - ja nie mialam na tym portalu opcji "oczek", korzystalam najwidoczniej z innego, a same wejscia nic nie daja, co ci daje ze masz duzo wejsc skoro ta osoba wchodzi i wychodzi i nic nie napisze albo buzke zostawi i nic wiecej nie napisze ani juz nie wejdzie - NIC, czyli nie jest zainteresowana, ja napisalam o tych, co sami napisali, ze chcieliby POZNAC, bo przeciec po to zaklada sie profile randkowe, a nie zeby oczka czy usmiechy wysylac tylko kogos znalezc.

Gość gość
przecież napisałam ci że po 20 maili dziennie pisali

Gość gość
gość dziś x Bardzo dobre :D:D:D

Gość gość
i co z tego, jak idzie nawet atrakcyjna kobieta na spotkanie to się nie klei gadka i niekoniecznie facet się zakocha mnie w ogóle nie kręci ze do mnie piszą faceci, bo wiem że aby coś z tego wynikło to długa droga

Gość gość
facec***atrza tylko na wyglad, a jak juz znajda ta najladniejsza to wymagaja od niej - dawania du/py kiedy i zawsze bedzie mial na to ochote, dobrego gotowania, zajmowania sie dziecmi i dobem, gospodarnosci, skromnosci, uleglosci, dogadzania facetowi, sprzatania, inteligencji, zainteresowan, pasji, dobrej pracy, zaoszczedzonych pieniedzy, zadbanego wygladu i pachnienia 34godz na dobe, rodzenia dzieci a zarazem swietnej figury do emerytury, nie marszczenia sie, nie zrzedzenia, nie zwracaniu mu uwagi, swietego spokoju, wiernosci, szczerosci, zaufania, milosci, wsparcia, opikunczosci, wrazliwosci, a sami sa gow/em

Gość gość
Nom faceci tak mają, nie wiedziałaś?