Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ttanioszka

jakie tanie kosmetyki

Polecane posty

Gość ttanioszka

Długo się zastanawiałam czy to pisać ale jakoś ktoś się musi dowiedzieć. Nie lubię takiego "żebrania" ale :D znużona oglądaniem kanałów dziewczyn na youtube, które mają kasy jak lodu i kosmetyki za które ja mogłabym przeżyć miesiąc, założyłam bloga na którym będę opisywać tanie, dobre, w większości polskie kosmetyki na polską kieszeń, nie wiem jak zdobywa się czytelników lub zainteresowanych tematem, więc chcę gdzieś umieścić reklamę bloga. Jeśli jesteś zainteresowana zapraszam, dziękuję za uwagę tanioszka.bloog.pl

Gość mikkk
Jak chcesz kupić jakieś oryginalne kosmetyki, żeby sobie przetestować to warto sprawdzić ofertę na stronie www.beglossy.pl. Beglossy to jak dla mnie super połączenie niskiej ceny z wysoką klasą kosmetyków. Dostajesz w paczce takie miniaturki kosmetyków, później możesz napisać na ich stronie swoje wrażenia ze stosowania. Co miesiąc jest tworzona inna paczka dla Ciebie, zgodnie z Twoimi potrzebami. Dla mnie bomba!

Gość kamylkaak
link nie działa, albo nie poszło, albo autorka nie podjęła wyzwania, szkoda, a byłam ciekawa takiego bloga :) btw, przestancie spamowac tym pudełkiem z kosmetykami!!!! :/