Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipciowy

Zdradzila mnie?

Polecane posty

Gość hipciowy

Mam pytanie do kobiet... mianowicie znamy sie z A. od 2009. poznalismy sie i zakochalismy odrazu. A. ma synka ktorego kocham jak swojego. Wspolne zycie nie bylo uslane rozami. byly bardzo ciezkie chwile, byly i jeszcze ciezsze. ja mam charakter nerwowy ona tez czesto sie klucimy... ale przejdzmy do sedna sprawy... od stycznia A. zmienila sie z osoby okazujaca milosc i kochajaca seks na osobe ktora nie chce seksu ani uczuc w miedzy czasie zablokowala mnie na fb caly kwiecien spedzila w pl (mieszkamy w uk) i kiedy wrocila byla jeszcze bardziej obca zaczela bronic telefonu i komputera jak lwica, nie wiedzac co robic poszukalem w jej rzeczach i znalazlem rachunki za hotel, liscik z kwiatow bilet lotniczy miedzy wroclawiem a warszawa ( jestesmy z wroclawia i nie znamy nikogo z warszawy) do tego zdjecia nagie ktore wysylala mi z polski pasuja data wlasnie na jej pobyt w warszawie. ciagle gada z jakims chlopakiem przez tel. mowi ze to koledzy o rachunkach ze to siostry jej... ja nie wiem co mam robic. w zeszlym tygodniu wrocila znowu z paru dniowego pobytu w polsce jedne majtki byly zerwane a drugie brudne chyba od spermy... ja wiem ze to glupie zeby facet sprawdzal takie rzeczy ale niech wszyscy zrozumieja ze juz.nie wiem co robic... niby mieszkamy razem ale zyjemy osobno ona mowi ze nie ma innego ze ha mam urojenia... mam ochote zabrac jej ten telefon i sprawdzic ale ona zawsze grozi policja pomozcie prosze... P.

Gość gość
nie wiem cos jest na rzeczy ,a moze sobie dorabia ,no wiesz... ale trudno konkretnie cos powiedziec, ale masz racje jak czujesz ze cos nie tak porozmawiaj powiec niech gra w otwarte karty bo tracisz czas

Powiem Ci jedno: To nie rokuje dobrze. Zawsze uwazalam , ze jesli ktos zaczyna tak krecic, chowac telefon itp to cos ukrywa. Straszy policja bo zajrzysz w jej telefon? Czy to normalne. Oczywiscie nie namawiam Cie do robienia nic na sile ale zastanow sie nad odejsciem i daniem jej szansy na zastanowienie sie nad soba. Tak byloby najlepiej. Masz prawo do podejrzen.

Gość hipciowy
ona nie pracuje ha pracuje i wszystko co mam daje w dom (nue kupuje sobie w sumie nic prucz fajek zeby w domu bylo wiecej). ona sprzedala mieszkanie w pl i do uk przywiozla 20tys zlotych za co wynajeliamy to mieszkanie w ktorym zyjemy ale to ja oplacam czynsz od roku tylko za kazdym razem jak sie klucimy to mowi ze to jej i dzieki niej tu mieszkamy. za kazdym razem kiedy gadam z nia o tym ignoruje mnie i wyzywa od psychicznych ze mam urojenia. jak odejde nie bedzie w stanie utrzymac synka a ja naprawde kocham to dziecko.

Gość gość
Jeśli ukrywa telefon przed Tobą to nie wróży dobrze. Kiedyś tak robił mi były facet i okazało się, że kręci z inną na boku.