Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wiersz do oceny

Polecane posty

Gość gość

zostawił mnie przy stoliku w Sea Cave było tak nieznośnie ciepło więc nie pobiegłam za nim dopiłam wodę i podążyłam moim Bugatti Veronic po autostradzie słońca a wiatr rozwiał moje włosy porywał łzy ale to nie sprawiło bym poczuła się dobrze goniłam po autostradzie ciepłych snów ale nie zdążyłam złapać ani jednego z nich gdy wzeszły gwiazdy na niebie gdy nastała ta piękna noc nastała dla niej by była kochana przez niego i przez świat i teraz mogę poczuć się lepiej bo jestem niewidzialna aż do bólu samotna niczym opuszczony dom i wszystko kołysze się by mnie ukołysać do snu ten ostatni raz zaśpiewaj mi kołysankę chociaż raz słyszę tylko ciszę która dolewa whisky do kieliszka i łamie serce tak bezgłośnie samotnością swą.

Gość gość
no kto będzie mojm pierwszym krytykiem smiało:) mam 17 lat i niewiem czy pisac dalej

Gość gość
wiedziałam że nikt się nie wypowie

Gość gość
Jak na Twój wiek, to uważam że to całkiem zgrabny wiersz. Może nie jest jakiś super oryginalny, ale coś w nim jest i nie jest to na pewno też zwykła grafomania, więc jesteś na dobrej drodze. Tylko jakieś dziwne te podziały wersów, inaczej bym to podzieliła, tak Ci kafe automatycznie połączyło czy to zabieg celowy?