Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakie kobiety lubia ARABY

JAKIE KOBIETY lubia ARABOWIE ? Jakie Kobiety podobaja sie Arabom ?

Polecane posty

Gość Jakie kobiety lubia ARABY

?

Gość gość
Bezmózgie

Gość gość
wszystkie które im dadzą, w końcu u siebie mieli tylko kozy do dyspozycji

Gość gość
Nie sluchaj zlosliwosci polskiej... Ogolnie w kulturze arabskiej bardzo pociagajaca sexy jest jasna karnacja ,uwazana jest za najpiekniejsza,nawet arabki stosuja savon noir-czarne mydlo zeby sie wybielac ,rozjasnic skore,stosuja jasniejsze pudry .

Gość gość
Nie wiem czy Polski wiedzą, ale w krajach muzułmańśkich zoofilia jest na porządku dziennym dlatego uważają, że łatwiej im coś wyrwać w Europie. Polka powinna zdawać sobie sprawę że mogła być następną partnerką ciapaka po kozie lub owcy.

Gość gość
mieszkałem w anglii i wiem co nie co na temat ich kultury i obyczajach

Gość gość
Czego to polak ideal nie wymysli :)

Gość gość
gość dziś mieszkałem w anglii i wiem co nie co na temat ich kultury i obyczajach Giń

Gość gość
A POLACY to tacy idealni ,nigdy nie kalmia,nigdy kobiet nie bija,nigdy nie kradna,nigdy nie zabijaja,ZADEN POLAK nigdy nikogo nie zabil !!

Gość gość
No tak, tylko Polacy nie są wychowywani w kulturze w której kobieta jest na równi z psem, czyli należy do swojego pana i władcy. No ale może niektóre laski mają niewolniczą naturę i lubią być rzeczą...

Gość gość
Wiesz jak niekotrorzy poalcy potrafia traktowac kobiety ????!!! jacy potrafia byc zazdrosni,nie pozwalaja im gdzies wyjsc z kolezankami,bo pozniej awantura czasami zbije ja za to..

Gość gość
No tak POLACY TO KATOLICY ,ale czy oni sa tacy jak im biblia mowi,kazania,to co w kosciele mowia czy przestrzegaja przekazan? co za zaklamani katolicy cholerni !

Gość gość
To, że Ty trafiasz na samych chamów i buraków to już nie moja wina. Mój narzeczony nigdy na mnie ręki nie podniósł, mój ojciec nigdy nie podniósł ręki na moją matkę, szwagier na siostrę. Najwyraźniej należysz do tych kobiet, które nie rozumieją, że jest różnica wychowywać się w kulturze, w której kobieta jest człowiekiem, a kulturze w której ta sama kobieta jest rzeczą z którą można zrobić wszystko. Chcesz pchać się w kulturę, w której kobieta zgwałcona trafia do więzienia za seks pozamałżeński? Albo w której nie ma prawa wstępu do szpitala? Gratuluje rozumu. Mam nadzieję, że chociaż jesteś ładna.

Gość gość
Bo sa ladniejsi faceci od niego

Gość gość
Może nie ładniejsi, ale bardziej męscy w oczach tej kobiety. Nie ma czegoś bardziej żałosnego od zazdrosnego faceta, czuć wtedy strach na odległość.

Gość gość
Przeciez w Polsce wielu facetow ktorzy nie sa piekni ,zadne Adonisy z nich..

Gość gość
patrzysz na faceta jako obiekt metroseksualny? przecież to gejoza

Gość gość
Moja znajoma byla z facetem ,ale ona ogladala sie za innymi ,innymi sie podniecala,flirtowala i mowila o innych facetach ze tacy fajni ...

Gość gość
nie ta to inna, tylko facet musi naprawdę zasłużyć żeby zostać zdradzony

Gość gość
Dobra ale wracajac do pytania w temacie,to jakie kobiety z wygladu podobaja sie Arabom ?

Gość gość
Nikt tu nie wie...

Gość gość
Widziałem ciapaka z grubą i nieurodziwą Polką czyli lecą na wszystkie byle na drzewo nie uciekały

Gość gość
ale ciapak to HINDUS !! nie arab!

Gość gość
ciapaki to wszyscy z bliskiego wchodu i Azji szczególnie wyznawcy Islamu wraz z hinduizmem

Gość gość
Co ty w ogole wiesz z tv,cos tam na ulicy zobaczyles i sobie dopowiedziales.. ;)

Gość Arya Stark
Valar morghulis

Gość gość
wiesz skąd wzięła się nazwa "ciapak"? od ich chleba "ciapata" każdy Arab, Hindus, Turek, Kurdysz itp zyeby nazywany jest ciapakiem

Gość gość
Ależ o co wy się kłócicie? Ciapaty kocha kobiety uległe. Mają mu dawać i koniec. On rządzi. Dostaje kiedy chce ile i jak chce. Oczywiście, że blondi niebieskookie są sensacją, ba tam same "czarne" są więc to ich bardziej bierze. A poza tym, to ona jest od dawania i służenia, a jak nie to w mordę i tyle. Nie ma co się religią zasłaniać. Któraś chętna na ciapatego?

Gość gość
Tak sa chetne ,ale nie kazdy arab jest taki sam.! nie kazdy olak jest taki sam ,to jakby stwierdzic ,ze kazdy polak to alkoholik..:(

Gość gość
Mam faceta z maroka i nigdy w zyciu nie zwiaze sie juz z polakiem. To polscy mezczyzni sa chamami, nie szanuja kobiet w dodatku nie sa czuli. Nawet komplementow prawic nie potrafia. Mieszkalam w anglii i w holandii, jak rowniez dosc dlugo bylam z moim partnerem w maroku. Arabowie sa cieplejsi, czulsi i maja szacunek do kobiet godny nasladowania Polacy ;) Potrafia gotowac. A lubia w kobietach jasna karnacje oraz to, ze sie szanuja ( niezbyt wulgarny makijaz oraz stroj) oraz naturalnosc.