Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię dla synka

Polecane posty

Gość gość

Witam pomóżcie mi wybrać imię dla synka mam 3 propozycje. Igor Oskar Filip

Gość gość
Igor :)

Gość gość
moim zdaniem najładniejsze z tych trzech to Filip :-) ale oczywiście to twoja decyzja

Gość serdelkaaa
Ja mam Mikołaja a z twoich propozycji najbardziej podoba mi się Filip <3

Gość gość
Zapomniałam dodać że mamy już synka Oliwiera.

Gość gość
Wszystkie ładne ale raczej Igor lub Oskar. Filip trochę mdłe

Gość gość
I na placu zabaw słychać tylko Igor i Kuba. Litosci. Tyle fajnych imion, a wy pytacie o te popularne. W ogóle nie słychać już Michał, Karol, Krzys, Janek. Ja ma Błażeja, i jak go wolam na placu zabaw to tylko on sie ogląda.

Gość gość
ciężki wybór :)

Gość gość
Krzysztof to piękne imię. My mamy Artura. Też jest twarde podobnie jak Igor i Oskar, a decydowanie mniej popularne. Ja też nie rozumiem czemu ludzie nadają tak popularne imiona. Wśród ostatnio urodzonych dzieci wśród znajomych są Hania, Lena, Staś i Tymek... Imiona same w sobie ładne, ale popularne.

Gość gość
Słabo pomagacie...:/

Gość gość
a ja chce dac na imie swojemu synowi aleksandr badz oliwier co sadzicie o tych imionach?

Gość gość
obydwa ładne, Oskar też, ja mam Krystiana i Fabiana, tu w okolicy jedyne egzemplarze więc nikt się nie pomyli

Gość Aniołkowa2014
Gościu od Błażeja piękne imie ;) Mój synek miał być Błażejkiem ale zmarł przy porodzie nazwaliśmy go Jaś bo zmarł w rocznicę śmierc***apieża . Ale psychicznie jestem nastawiona na to że będę mieć kiedyś Błazeja. Autorko tematu z tych 3 wybranych przez ciebie najładniejsze jest Igor(tak bym wybrała gdyby tylko te 3 imiona były na świecie ) Jak ci jest obojętne to czy będzie miał 5 kolegów Igorów reszta to beda Oliwierki i Filipki i oczywiście Kubusie to nazwij syna Igor . Podam inne propozycje moze nie zostane zninczowana przez ciebie i inne tu zaglądajace kobiety (bo zaraz bedzie ten to patologia a inny to będzie ciapa ) -Adam -Artur -Aleksander -Dominik -Daniel - Dariusz -Edward(Edzik) -Grześ -Ignacy -Jarek -Krzysztof -Karol -Łukasz -Maciej -Miłosz -Mikołaj(ale teraz też już robi się popularne) -Natan, -Nataniel (Syn mojej koleżanki ma chyba 10 lat i jest jedyny jakiego znam ) -Nikodem(był chwile szał na to imię ale chyba się wyciszyło) -Olaf -Piotr -Robert -Radek -Sławomir -Tymek -Waldemar ( na bank mało popularne ,mi się kiedys nie podobało mialam takiego kolegę w szkole to tak nie bardzo jak był mały ale teraz to Pan Waldemar ) Oktaw Remik . Nie wszystkie z tych imion co wymieniłam sa ładne ,ale wydają mi się mało popularne . Jak już jest Oliwier to może być np Patryk .Artur ,Karol .Pozdrawiam

Gość gość
O Fabian też bardzo ładne , ja mam uraz do imion typu Krystian ,Adrian tylko z jednego powodu kiedys jezdzilam na wieś do babci na wakacje a tam jak ktoś dał dziecku Adrian w domu nr 1 to do 30 był Adrian.I matki wychodziły i wołały"ADRYYYYYYJANKU KrystYjanku " i wszystkie dzieciaki biegły do domu ;) Teraz jeden z tych AdrYjanków ma córeczkę i dodał jej zdjęcie z podpisem EMILYJKA;) A ja popłakałam się ze śmiechu ;))

Gość gość
Ja mam synka Oskara a za chwilę urodzi się drugi napewno Igor pozdrawiam:)

Gość gość
Na chwilę obecną jest ból między Igorem a Oskarem Może Teodor lu Wiktor mętlik w głowie :)

Gość gość
Pierwsza rzeczą na jaką ptrzyłam przy wyborze imienia to starałam się mniej więcej zorientować jakie imiona mają dzieci w rodzinie , ja mam dużą bliska rodzinę i tą dalszą powiedzmy rodzenstwo rodziców i ich dzieci ;) Większośc kuzynek albo urodziło troszeczkę wczesniej niż ja albo nie dawno jeszcze w tym roku .Mam w rodzinie mase bliźniąt i nie chciałam powtarzać , teraz w erze FB to co chwilę fotka noworodka z wagą i imieniem ;) Wybór był ciężki powiedzmy nie chciałam zgapiać imion rówieśnikow >2 lata starszych . Ale znajome mi ułatwiły bo pod koniec roku kazdego dnia pojawiał się nowy Szymon , Wiktor i Antek na początku roku Stasie ,i kilku Sylwestrów , i oczywiście Kacperki Oliwierki i Filipki dzięki temu ze ludzie tak zgapiają imiona od siebie nie mialam problemu z imieniem ;) I mamy Kornela ;) a kolezance tak się bardzo spodobało i urodziła 1 czerwca Kornelie ;)

Gość gość
każde imię może być ładne jak się je ładnie wymawia

Gość gość
Z podanych przez Ciebie autorko, to na pewno Igor jest najładnejsze - Igi, Iguś. Oskar mi się nie podoba , a Filip jest baaaardzo oklepane i takie mdłe. A co powiesz na Tymoteusza- Tymek, Tyumś ? :)

Gość gość
Tymuś

Gość kotki dwaaa
Zastanawiam się, co to za rodzic, który krzywdzi dziecko imionami: Fabian, Olivier, Denis....Sąsiadka ma Fabiana, dzieci wołają na niego Pawian i mały buczy co chwila, bo mu przykro, koniec końców matka krzyczy: fabio albo Franek. Olivier podobnie jak Nikola, najpaskudniejsze z "trendy" imion. Denis- Penis. Kevin...no sorry Znajomy ma syna Oliviera, nazywa się Cieśla, Nikola Pudło i Matthew Nicolas Słoń. Bez komentarza. Imię trzeba zestawiać z nazwiskiem a nie ze swoim "widzimisię"