Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karrrnia

mały odkurzacz dla alergika z filtrem hepa

Polecane posty

Gość Karrrnia
Cześć :) dziękuję za szybką odpowiedź, a powiedz mi jak z czyszczeniem tego, nie ma większego problemu? bo w jednych się czyści a czasem trzeba ten filtr wymieniać.

Gość Raklla
mam taki odkurzacz z filtrem hepa, bardzo sobie chwalę, trzeba regularnie czyścić ale nie ma z tym wiele roboty :) polecam

Gość Karrrnia
Cześć :) dzięki również za podpowiedź, w sumie się już zdecydowałam, dzisiaj go sobie zamówię także w przyszłym tygodniu powinien dotrzeć to w razie co dam znać jak pierwsze wrażenie :)

Gość Raklla
nie ma problemu :-)) za takie pieniądze powinnaś być zadowolona z wyboru, daj znać jak przetestujesz

Gość Karrrnia
dzięki, odkurzacz zamówiony, czekam na przesyłkę i napiszę co i jak :))

Gość gość
Zemlery są bardzo dobre, jeszcze nie spotkałam osoby która by na nie narzekała, sama przez długie lata miałam jeden z ich modeli, teraz do mieszkania kupiłam protona invest, jest mały, dobrze wciąga i tez ma filrt hepa, a można go kupić taniej niż zelmery:P

Gość Marika4242
A czy ktoś wie, gdzie można kupić filtry hepa i w jakiej cenie? Proszę tylko o poważne i sprawdzone miejsca.

Gość gość
W zeszłym miesiącu zakupiłam odkurzacz firmy Bosch z filtrem HEPA13. Ich najnowsza seria świetnie się spisuje. Odkurzacze wciąga roztocza aż miło popatrzeć :D