Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks w związku a seks z prostytutką różnice i podobieństwa

Polecane posty

Gość panie się oczywiście oburzyły
a czemu nie chcesz związku-za piękna/za droga jesteś na to czy każdy jest za brzydki w sumie to wychodzi na to ze piękne są tylko do roochania dla przystojniaków a brzydule do związku..... ale to w sumie wasza wina i waszych wymagań ..... tylko dziwne ze potem stały partner-frajer musi akceptować przygody swojej kobiety ,oraz ze bolcowalo ja iluś tam przystojniaków i jeszcze robić wokół niej, za to księżniczka nie zaakceptuje tego ze facet był na dziwkach tyle samo warta jesteś co facet idący na dziwki tylko ze ty jesteś kobieta i łatwiej ci znale do seksu super przystojniaka nawet jak byś była brzydka my mamy dać kasę, pewność siebie i zaradność ,a w zamian akceptować wasze skakanie po kutasach czy wiele z tyłka wyjętych miłości to wy akceptujcie to ze facet pójdzie na dziffki

Gość gość
zwykły facet powinien mieć prawo iść na dziwki by muc zobaczyć jak to jest uprawiać seks z piękna kobieta bo zwykle nie ma takiej możliwości-bo większość kobiet jest brzydkich i tylko uważa się za nie wiadomo co i wymaga super przystojniaka

Gość gość
a tak można przynajmniej raz w życiu spróbować seksu z atrakcyjna kobieta HAHAHA dla 1 razu w zyciu nie było sensu sie rodzić panowie :D i zawracac d**y kobietom :P

Gość gość
a wymagania wobec mężczyzn są przeogromne (w zamian za leniwa mało rozwinięta lochę) Wyobrazam sobie twoj poziom skoro startowałeś do lochy

to jak facet musi zaakceptować to ze zamoczył w topie jakiś prosty przystojniak i jak każdy taki typ potem chwalił się przed kolegami jak cię trzepał to potem będziesz w stanie zaakceptować u stałego partnera-frajera to ze był na dziwkach albo cie zdradzi w zamian za stawiane mu wymagania bo ty nie masz wiele do zaoferowania przyszłemu chłopakowi/mężowi a wież mi koledzy tamtego gościa znają już najbardziej pikantne szczegóły z tej akcji

''dla 1 razu w zyciu nie było sensu sie rodzić panowie smiech.gif i zawracac d**y kobietom jezyk.gif '' oczywiście pyskówki porównaj to co ty osiągnęłaś i twoje fagasy to jak ty wyglądasz i oni .... co ty sobą reprezentujesz i oni....

Gość gość
Znaja szczegóły z tej akcji, tak jasne od razu widać że nie miałeś do czynienia z realnym zyciem, myślisz że fagasów się dobiera z jednego ścisłego kręgu znajomych gdzie wszyscy są jak jedna wielka rodzina, zal mi ciebie

Gość gość
prawda smutna prawda......i potem jakiś dobry chłopak trafi na taka wyrachowana i zużytą '''anonimowa looserka'' i będzie musiał się o nią mega starać a ona wcześniej dawała jakiemuś prostakowi co się tym chwali przy piwie na osiedlu kobiety to jednak wyrachowane bezuczuciowe są :( dlatego lepiej iść na dziwki-bo je to irytuje-i potem takiej zonie powiedzieć ze byłeś u prostytutki niech jej tez będzie choć trochę przykro

Gość gość
więc z ładniejszym od siebie nie ma zamiaru się spotykać, wy macie nasrane w głowach albo faktycznie same lochy zaliczacie

Gość gość
''sra, a nie wykonuje, mimo tego całego równouprawnienia to i tak kobiety zapiertalają w domu w większości lapka.gif '' wykonywać obowiązki domowe umie już nastolatek żeby zarabiać dużą kasę trzeba się uczyć rozwijać, brać odpowiedzialność to świadczy jak słabo rozwiniętymi ludźmi sa kobiety-takie popłuczyny po mężczyznach

Gość gość
''on był bardzo przystojny ale nie był jakims chamem jak to się utarło, moja jedyna miłość której już nie ma. '' to kochacie za wygląd czy kasę bo już się gubię :/ a ci biedniejsi pewnie musieli być bardziej rozwinięci od ciebie jako ludzie by wykupić dostęp do twojego ciała a pewnie i tak byli atrakcyjni tylko ty masz jak każda kobieta zawyżone mniemanie i skaczesz z fiutka na fiutka-a co możesz od siebie dać????

Gość anonimowa looserka
A niech się chwali. Takiego seksu jak ze mną długo z żadną nie przeżyje. Nawet z prostytutką. Pochwalił mi się że raz skorzystał z usług jednej i była kłodowata, o mnie tego na pewno nie powie. A mamy do siebie bardzo dużą odległość więc nasze drogi się już raczej nigdy nie skrzyżują. Tylko nie wiem po co ten idiota pisał, że chce nadal się ze mną spotykać i spełniać swoje fantazje?

Gość gość
"wykonywać obowiązki domowe umie już nastolatek" x co z tego, że umiecie skoro tego NIE WYKONUJECIE tępaku???

Gość gość
a ci biedniejsi pewnie musieli być bardziej rozwinięci od ciebie jako ludzie by wykupić dostęp do twojego ciała I tu się mylisz, w sumie chyba był najbiedniejszy ze wszystkich, bogaci też do mnie startowali ale brzydali... nie jestem eksponatem na wystawie i nie ma na mnie ceny, brzydali nie obsługujemy

Gość gość
myślisz brzydalu że wystarczy wrzucić pieniążka żeby poroochać :D To by kosztowało na tyle drogo że nikt by nie dał takiej sumy, bo doliczyłabym sobie koszty utraty zdrowia psychicznego

''Znaja szczegóły z tej akcji, tak jasne lapka.gif od razu widać że nie miałeś do czynienia z realnym zyciem, myślisz że fagasów się dobiera z jednego ścisłego kręgu znajomych gdzie wszyscy są jak jedna wielka rodzina, zal mi ciebie '' tępaku czytaj ze zrozumieniem-panna dala dla zabawy jakiemuś mało rozgarniętemu przystojniakowi- znam paru takich prostych przystojniaków i o wszystkie zaliczonych pannach chwalą się przed kolegami-opowiadają ich pozycie ze szczegółami jak ja brali, jak im robiła dobrze-jeden to się nawet na ostro śmiał jak zobaczył taka swoja zdobyć z chłopakiem w stałym związku, potem każdemu koledze na fejsie pokazywał jaka ciota chodzi z panna która na dziko roochał i to w moim otoczeniu tacy właśnie roochacze najczęściej chodzili na dziwkii jak mieli trochę chajsu i akurat nie chciało się im zabiegać o laskę ,a nie ci wieloletni prawiczkowie znam takich i prawiczkowie w wieku 23-25 lat to zwykle tacy trochę nieśmiali do kobiet introwertycy ,ze swoimi pasjami, małą grupka znajomych, nie przebojowi w towarzystwie ale ogólnie lubiani ludzie -tez przez kobiety tylko jaki przyjaciele ,mażący o tej jednej jedynej a nie przygodach, o miłości i seksie z uczuciem.... a potem niestety koncza albo z jaka totalna brzydula z mega wymaganiami albo z jakąś wydymana na wszystkie boki przes przystojniaków panna i musza się (chcą) starać o taka taki ich smutny los :(

Gość gość
Jak debil nie widzi różnicy między współżyciem w związku uczuciowym i współżyciem za pieniądze to po cholerę ta cała wzniosła dyskusja :O

Gość gość
Może masz trochę racji, usiłowano mnie wkrecić w taką sytuację, albo mam wybitną intuicję i dlatego od razu sie połapałam, albo nie jestem az tak głupia na jaką wygladam. Nie sypiam ze "znajomymi", cos w tym jest że sobie opowiadają nawet szczegóły anatomii.

Gość gość
''myślisz brzydalu że wystarczy wrzucić pieniążka żeby poroochać smiech.gif '' kasę tez.... za brzydka wydymana przez wiele z tyłka wyjętych miłości pannę z mega wymaganiami i mniemaniem o sobie ehhh......my faceci to mamy przejebane - świat idzie tylko ku temu by dogadzać kobietom i ułatwiać im życie a miłość to raczej domena facetów -kobiety bardziej ciągnie do przygód taka prawda-tylko potem trzeba znaleźć frajera na stałe lata kiedyś to kobieta miała być przynajmniej cnotliwa-teraz już niczego się nie wymaga-obowiązki na poziomie licealisty-pracuj za marne pieniądze i trochę posprzątaj

Gość gość
mażący ? czy mógłbyś rozwinąć tę myśl bo nie wiem o ci chodzi

Gość anonimowa looserka
Po prostu potrzebowałam seksu, a nie było nikogo poważnego na horyzoncie. Trafił się mało rozgarnięty ale chętny przystojniak i co, miałam nie skorzystać? Ja właśnie nie uważam się za mega piękność i nie mam na koncie dziesiątek kochanków a potrzebuję bliskości z meżczyzną, przynajmniej raz na jakiś czas. Z wiekiem nie młodnieję, więc w przyszłości szansa na seks z przystojniakiem pewnie już się nie trafi. Niczego nie żałuję. Tylko śmiać mi się chce z zakłamania tego doopka i innych jego podobnych. On pewnie wie, że na naiwną nie trafił i może między innymi dlatego woli się ode mnie odciąć.

Gość gość
looserka, skoro twierdzisz że był malo rozgarnięty to niepotrzebnie mówiłaś że uważasz go za bardziej atrakcyjnego od siebie, sam by moze na to nie wpadł :P

Gość panie sie
''' Nie sypiam ze "znajomymi", cos w tym jest że sobie opowiadają nawet szczegóły anatomii. '' ale ten facet i tak opowiadał kumplom jak dymał ta laske-usłyszeli jak się na nią spuszcza itd.-na fejsie im może pokazywał jej foty ... ''Jak debil nie widzi różnicy między współżyciem w związku uczuciowym i współżyciem za pieniądze to po cholerę ta cała wzniosła dyskusja pechowiec.gif '' facet ma w milczeniu z znosić poprzednich partnerów kobiet to niech kobieta tez pocierpi z myślą ze jej facet był n dziwkach-ale tak raczej tylko dywaguje bo wam wszystko wolno zwykle faceta bola poprzednie związki /przygody kobiet ,a kobiety jak widać chodzenie na dziwki to teraz wiadomo co zrobić by partnerka tak samo się [pouczyła jak facet ''mażący ? czy mógłbyś rozwinąć tę myśl bo nie wiem o ci chodzi '' ????? a dokładniej

Gość anonimowa looserka
,,looserka, skoro twierdzisz że był malo rozgarnięty to niepotrzebnie mówiłaś że uważasz go za bardziej atrakcyjnego od siebie, sam by moze na to nie wpadł " odnosze wrażenie, że takie rzeczy się wyczuwa instynktownie, to że mu to powiedziałam to był akt szczerości z mojej strony, fakt że raczej niepotrzebny.

Gość panie sie
''On pewnie wie, że na naiwną nie trafił i może między innymi dlatego woli się ode mnie odciąć. '' wież mi kolego się pochwalił jak walił a potem zwiążesz się z jakimś dobrodusznym frajerem.... skoro poruchał za darmo to trafił za naiwna ehhh wyrachowane te kobiety najpierw przygody z przystojniakami a potem stabilne życie z kochającym je frajerem dlatego każdy facet powinien iść na dziwki i potem powiedzieć o tym kobiecie -by jej tez było przykro z powodu przeszłości partnera a nie facet ma się starać wszystko robić w związku i znosić wszystko w milczeniu a i po co wy gadacie te bajki ze kobiety potrzebują do seksu uczuć-to raczej faceci tego potrzebują

Gość anonimowa looserka
Nie gadam, że potrzebuję do seksu uczuć, ale nie będe kłamać - po stokroć wolałabym być w związku z kochającym mnie facetem i czerpać radość z seksu z nim. Niestety los nie jest dla mnie łaskawy pod tym względem i jedyne na co dotąd mogłam liczyć to seks-układy i romanse.

Gość panie sie
i taki los facetów dobry spokojny kochający facet uczy się ,rozwija, zdobywa pozycje zawodowa ,a w tym czasie panna - przyszła zona wali się z przystojniakami a potem lapie się takiego frajera i wymaga jeszcze od niego jego osiągnieć i wierności dlatego faceci powinni mieć prawo do zdrady ale ze w związku to facet się stara i kocha to już inna sprawa-kobieta potrafi się tylko pierdolic i wymagać od stabilnych naiwniaków

Gość gość
''mażący ? czy mógłbyś rozwinąć tę myśl bo nie wiem o ci chodzi '' ????? a dokładniej Co oznacza to słowo, bo wiki milczy na ten temat :)

Gość gość
mażący dopuszczalne w grach ► mazać 1. powlekać, smarować 2. pisać niedbale, bazgrać 3. wymazywać, ścierać 4. mazać się - pot. płakać Ej chyba to ostatnie bo tylko to pasuje :P

Gość gość
To temat jakiegoś sfrustrowanego pravika. Po co w ogóle odpisujecie?