Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

seks w związku a seks z prostytutką różnice i podobieństwa

Polecane posty

Gość gość
najlepszy układ to mąż i żona,którzy są w stanie przynajmniej stworzyć solidny związek z rozsądku i mieć zdrowe dzieci,natomiast uważam,że seks bez zobowiązań i chodzenie na d***** są o wiele lepsze niż związki gdzie kompletnie do siebie nie pasują,gdzie drażnią się samą swoją obecnością

Gość panie sie
''jedyne na co dotąd mogłam liczyć to seks-układy i romanse. '' bo pewnie masz mega wymagania-ale nie martw się znajdzie się jeszcze frajer na stałe ''gościu idz na te d*****'' ja nie chce... '',ale jeżeli jakimś cudem poznasz jakąś na poważny związek nic dobrego z niego wyniknie,zwłaszcza dla dzieci,które zrobicie '' i tu błąd w myśleniu faceci któż wiem ze chodzili na dziwki to zwykle super przystojniaki-podrywacze z mega powodzeniem oraz żonkosie z zakochanymi w nich zonami-tez ojcowie wy myślałyście ze na dziewki to chodzą jakieś nieśmiałe prawiki hahahhahahha! tacy to są zwykle romantycy mażący o tej jedynej ''Co oznacza to słowo, bo wiki milczy na ten temat usmiech.gif'' omatko boska błąd żeby cię jeszcze bardziej ucieszyć to napisze ze przeglądarka mi poprawiła wyraz na taki a ja zrobiłem w nim jeszcze jakiś inny pasi :)

Gość gość
lepsze niż związki gdzie kompletnie do siebie nie pasują,gdzie drażnią się samą swoją obecnością Wiesz skąd tyle takich związków? Faceci na nie nalegają, a kobieta jak powinie jej się noga zazwyczaj od bidy się zgadza, takie związki zazwyczaj tworzą się z relacji gdzie facet zabiegał kilka lat i czyhał az ofiara się potknie

Gość gość
ja nie mówię,że coś złego wyniknie z chodzenia na d*****,rozrywka po prostu,z tego co siedzi pod twoim deklem to będzie tragedia dla cudem poznanej żony i zrobionych ewentualnych dzieci

Gość anonimowa looserka
Prawda jest taka ,. że gdyby nie popęd seksualny uniknęłoby mnie w zyciu sporo dość przykrych i upokorzojących dla mnie sytuacji czy rozczarowań. I facectów pewnie też to dotyczy. Popęd jest czymś zbawiennym dla szczęściarzy, którzy odnaleźli swoich partnerów na zycie czy bezdusznych roochaczy dla reszty może przynieść zgubne skutki. Na dziś dzień wolałabym nie potrzebować seksu. Żyłoby mi się lżej, lepiej.

Gość pani sie
ale ty jesteś kobieta o ile nie masz jaki wybujałych wymogów nie powinnaś mieć nigdy problemu ze znalezieniem faceta do związku na stałe

Gość gość
to ty masz tak jak faceci

Gość anonimowa looserka
,,ale ty jesteś kobieta o ile nie masz jaki wybujałych wymogów nie powinnaś mieć nigdy problemu ze znalezieniem faceta do związku na stałe" - a jednak mam ten problem.

Gość gość
do związku na stałe myślisz,że to tak prosto znalezc,kogoś kto chociaż trochę w codziennym życiu będzie odpowiadać ( nie mówię już o wielkich miłościach ),nie wiesz nic o tym życiu

Gość gość
Temat został przeze mnie ujęty w serduszko, uwielbiam jak prawiczki się frustrują

Gość gość
'' Tylko śmiać mi się chce z zakłamania tego doopka i innych jego podobnych. '' jakiego zakłamania-poruchał wytarł fiuta i poszedł-takie prawo przystojniaczka

Gość pani sie
kobieta o ile nie ma mega wymagań nie powinna mieć problemu ze znalezieniem faceta na związek ''Temat został przeze mnie ujęty w serduszko, uwielbiam jak prawiczki się frustrują'' jak by na to nie patrzeć to prawiczki są dowodem mega wymagań kobiet- brak dziewic łatwości w zawieraniu związków przez kobiety

Gość anonimowa looserka
,,jakiego zakłamania-p******* wytarł fiuta i poszedł-takie prawo przystojniaczka" - nie odmawiam tego, mam na myśli tylko że p********ie głupot, jakoby chciał się ze mną spotykać i nie szuka dziewczyny uważam za zbędne i wręcz uwłaczające mojej inteligencji. Tak jakby myslał, że uwierzę w te jego banialuki, a przecież wiadomo że przystojniak się nie będzie wysilał i on 300 km w jedną stronę nie pojedzie żeby poroochać byle lachona, chocby nawet uważał go na serio za w miarę atrakcyjnego.

Gość panie sie
kurde-ale ty jesteś kobieta w czym problem żeby mieć chłopaka na miejscu na stałe-aż tak cię swędziało na tego przystojniaka ze musiałaś tyle jechać (chociaż jak by on jeździł to by było ok) jesteś kobieta...nie powinnaś mieć problemu ze znalezieniem faceta na stałe tu problem musi leżeć w tobie i twoich wymaganiach kobiety zwykle mogą wybierać facetów do związków i biorą zwykle facetów lepszych od siebie, czerpią na nich profity nie wiem dziwna jesteś...urodziłaś się jako płeć uprzywilejowana i jeszcze robisz problemy ''po stokroć wolałabym być w związku z kochającym mnie facetem i czerpać radość z seksu z nim'' kurde to w czym problem....jesteś kobieta wy nie miewacie takich problemów o ile samemu sobie ich nie zrobicie

Gość pani sie
kręcicie za młodu nosem i potem macie takie problemy ale jak znam życie to jeszcze znajdziesz ,,kochanego stabilnego zaradnego frajera'' ale co tak penis ponoć jest dostosowany naturalnie by wypompowywać spermę poprzedników :) a ile masz lat ?

Gość anonimowa looserka
Jeszcze raz powtórzę że mam z tym problem. Mimo iż uchodze za ładną. Podejrzewam, że chodzi o moje ciało, ale nie chcę tu zdradzać szczegółów...

Gość panie sie
''Jeszcze raz powtórzę że mam z tym problem. Mimo iż uchodze za ładną. Podejrzewam, że chodzi o moje ciało, ale nie chcę tu zdradzać szczegółów... '' huj tam twoje ciało faceci zwykle maja tak niskie wymagania co do urody ze to raczej ciało faceta jest powodem odrzucenia, a nie kobiety-a to za wąska klatka, za niski wzrost, brzydka twarz facet musi być pełnia pewny siebie, zaradny i przystojny by mieć przeciętna dziewczynę kobiet może mieć uchybienia a i tak może mieć przystojniaka

Gość gość
słabsza g?????

Gość gość
jak wam facetom tak zle byc w zwiazkach i za zaden seks nie chcecie placic to zostancie pedalami i idzcie sie ****** w d**y samych siebie bo kobiety sa zle i fe itd. po co wam wiec kobiety jak tylko nazekac potraficie i nic wiecej

Gość gość
'' i za zaden seks nie chcecie placic '' czyli przyznajesz ze każdej kobiecie trzeba płacić to lepiej dziwce -tańsza a jak już tu pisano atrakcyjniejsza tylko w odróżnieniu as faceci tez chcą kochać

Gość anonimowa looserka
Pan powyżej chyba nie zrozumiał wypowiedzi do której się odnosi.

Gość olałfa
obraz przeciętnego faceta kształtuje się tak: krzyczą, że prostytutki są lepsze w łóżku, że zwykłe kobiety to lochy nieogarnięte i z wymaganiami a te łądniejsze to zdziry, które się bolcowały z wieloma i oczekuja, że trafi im się dziewica. Czegoś tu nie rozumiem. A podobno faceci uważają się za takich logicznych.

Gość anonimowa looserka
Wbrew obiegowej opinii mężczyźni wcale nie są tacy logiczni. Wielu z nich jest na bakier z logiką.

Gość blazej69
prostytutki dobrze robią loda i nie ma tu porównania do zwykłych dziewczyn

Gość panie sie
''Czegoś tu nie rozumiem'' czego tu nie rozumiesz? kobiety maja wyższe wymagania od mężczyzn-to one wybierają facet i decydują czy z nim będą i zwykle maja zawyżone mniemanie o sobie większość kobiet uważa się za piękności są przeciętne albo brzydkie piękne maja tylko super samce- przystojne , bogate.... dlatego atrakcyjna dziwka to często jedyna okazja na seks z atrakcyjna kobieta patrząc po znajomych to kobiety ciągnie bardziej do przygód i maja więcej związków( oczywiście każdy nazywają mega miłością) i skaczą z kwitka na kwiatek

Gość gość
''Wielu z nich jest na bakier z logiką. '' czy to nie ty pojechałaś się pieprzyc z przystojniakiem na swój koszt który teraz bryluje tym wśród znajomych od pifffka ,a nakoniec stwierdziłaś ze nie możesz mieć chłopaka na stałe i ze tamtego bolcownika przechytrzyłaś

Gość panie sie
to nadal ja

Gość panie sie
od faceta kobieta wiele wymaga a mało daje-teraz nawet cnotliwa nie musi być a chce bogatego, wiernego ,pewnego siebie super przystojnego ogiera który uszanuje jej poprzednie rozrywkowo-bolcowe życie a najlepiej dzieci z poprzednich zwiadów ,ogarnie za nią życie, najlepiej utrzyma i jeszcze pochwali jej typowo kobiece cechy lenistwo i postawę roszczeniowa oraz to ze z racji dawania tyłka jakimś roochaczom twierdzi ze każdy facet to świnia i chce tylko seksu brak logiki pojawia się według was nie nawet wtedy gdy facet temu się sprzeciwi, ale już wtedy gdy ośmieli się chodźmy wspomnieć o istnieniu tych idiotyzmów bo jak już pisałem facet musi się rozwijać a kobieta może się zatrzymać na poziomie licealisty/studenciaka -prace domowe (te najprostsze bo już remontu nie zrobi /kranu nie naprawi) i jakaś mniej płatna prostsza praca od jej faceta

Gość anonimowa looserka
A ja siebie nie uważam za nie wiadomo jak logiczną istotę, to raz. Dwa, że potrzebowałam seksu i napatoczył się przystojniak, to skorzystałam. Fakt, ze parę stów mnie to kosztowało (miał się dołożyć, ale rzecz jasna jak co do czego przyszło to nawet się nie zająknął na ten temat), ale nie żałuję, bo było po prostu miło i do tego zwiedziłam całkiem ładny zakątek Polski. Traktuję ten wyjazd jako wycieczkę z całkiem miłą nocą w tle. Szkoda tylko, że on się nie zrewanżuje i mnie nie odwiedzi, ale mówiąc szczerze, przypuszczałam że tak będzie. To typ, który jedno gada, robi drugie. Cwaniaczek. O przyjemnej facjacie i zgrabnym ciele.

Gość gość
to po co pieprzycie te bajki o tym ze kobiety chcą miłości do seksu to właśnie faceci chcą uczuć do tego oprócz oczywiście takich jak ten facet tylko nie gadaj znowu ze nie możesz mieć stałego partnera bo u kobiet takie cos nie istnieje prawda jest taka ze teraz się jak wiele kobiet bawisz ,a twój przyszły mąż frajer musi się rozwijać i zdobywać pozycje byś potem używana przez cwaniaków chciała z nim być i stawiać mu wymogi i do tego stały facet ma być wierny i nie mieć dziwek na kocie