Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bede znow mama

2 letnie dziecko i kolejna ciaza

Polecane posty

Gość bede znow mama

Gdy urodze moje pierwsze dziecko będzie miało dwa i pół roku i troche się obawiam jak sobie poradzimy z dwójką takich maluchów. Może jest jakas mama, ktora ma tez taka roznice wieku jesli chodzi o dzieci i napisze mi czy rzeczywiscie jest tak ciężko i ile taki ciężki czas trwa? Dziękuję za wypowiedzi:)

Gość gość
A ja uważam, że mała róznica wieku miedzy dziećmi jest bardzo dobra. Moja córka ma 5 lat, a o kolejną ciążę zaczęliśmy się starac kilka msc temu. W marcu poroniłam, teraz na teście wyszły znowu dwie kreseczki - nadzieje mam ogromne, ale i obawy też nie małe, boje się, że znów spotka nas to samo... Żałuję, że nie zaczęliśmy się starać wcześniej, ale teraz to już po ptokach.

Gość gość
Mozesz mi wytlumaczyc dlaczego mala roznica wieku jest dobra? Mam o 1.5 roku starszego brata i szczerze mowiac nie czuje tego fenomenu malej roznicy wieku. Lepszy kontakt mam z siostra o 7 lat starsza.

Gość gość
1 wszacCórka miała 5 lat jak urodziłam 2 córcia a potem po 2 latach synka . Dałam rade i ta różnica wieku u młodszych była ok. Bawili się razem . Czemu masz nie dać rady?