Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co mi jest pomóżcie!!!! błagam

Polecane posty

Gość gość

Witam. mam 22 lata, od kilku miesięcy a mianowicie od lutego raz w miesiącu mam trwające nie dłużej niż 3 sekundy zawroty głowy, te zdarzają się zawsze mniej więcej 2 tygodnie przed miesiączką, czuję czasami lekką słabość, która wkrótce przechodzi, jest to uczucie bycia na karuzeli oprócz tego mam problemy z cerą, nadmiernym owłosieniem,mój śluz w te dni jest brązowy nigdy tak nie miałałam, piersi przed okresem bolą mnie 2 tygodnie ale jak strasznie ze płakać mi się chce jem tak jak zawsze jednak przytyłam, nie zażywam antykoncepcji. Co to może być? Z góry dziękuję i pozdrawiam.

Gość gość
boje się ze to rak białaczka albo guz mózgu

Gość gość
Masz menopalze:-(

Gość gość
Tak od lutego, nie byłam jeszcze u lekarza.

Gość gość
boje się

Wiesz, że jest bardzo dużo chorób, które szybciej i łatwiej (a czasem tylko wtedy) leczy się, kiedy wykryje się je w początkowym stadium? Zwlekaj dalej.

Gość gość
a co masz na myśli mówiąc hormony?

Gość gość
Konieczna wizyta u lekarza i wykonanie badań hormonów a także żelazo potas i inne mikroelementy ,lekarz bedzie wiedział jakie ,a przy okazji zrób wynik tarczycy TSH bo tarczyca ma wpływ na cały organizm ,nie rozmyślaj i nie wymyślaj tylko do lekarza i badania,powodzenia.

Na przykład zwykłe zmiany nastroju czy bóle piersi, to wina hormonów, u Ciebie przed okresem zmienia się bardzo dużo, co kieruje właśnie na problemy z hormonami. Tak samo jak nadmierne owłosienie u kobiet, to często wina niewłaściwego poziomu hormonów. Tycie przy niezmieniony, ale zdrowym trybie życia często związane jest z niewłaściwą pracą tarczycy (a ona chyba też jest od hormonów) Nie znam się na tym, dlatego dokładniej Ci nie powiem, od tego jest lekarz. Ale czasem wystarczy regulowanie tych hormonów lekami. Jednak chyba nie zawsze.

Gość gość
bardzo często oddaje też mocz, moja mam na niedoczynność tarczyce czy to może mieć wpływ, jestem strasznie nerwowa.

Gość gość
a może błędnik?