Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hengist

Jak poderwać koleżankę z roboty?

Polecane posty

To dziewczyna fajna z wyglądu i o fajnym charakterze. Ładna, delikatna, wyważona, niebluzgająca, o delikatnej aryjskiej twarzy, bezdzietna. Wydaje mi się, że daje mi niewerbalne sygnały, a ja nie wiem, co z tym począć... Do podrywu przyzwyczajony nie jestem, a i szansy zmarnować nie chcę...

pirat flapjack - hehe. Jeśli już, to psycholem jesteś ty. Bo ja jestem prawicowcem - facetem z zasadami. Ty jesteś zwykłym lewakiem, któremu się marzy dymać kobiety na pierwszym spotkaniu. A co do pomocy, to wątpię, że pomóc to ty możesz sam sobie...

to po jaki diabeł tu piszesz. To nie ja szukam czystość i szukam grzechów myślę że nie jesteś w stanie dawać kobietą wolnej woli a wszystko odbierasz osobiście

"to po jaki diabeł tu piszesz. To nie ja szukam czystość i szukam grzechów myślę że nie jesteś w stanie dawać kobietą wolnej woli a wszystko odbierasz osobiście" Nic z tego nie rozumiem. Ni ch....

Gość tellenerek
Najważniejsze to nawiązać z nią dobry kontakt. Może zaproś ją na kawę w przerwie od pracy? Ewentualnie możesz wypróbować innego rodzaju metod. Może perfumy z feromonami okazałyby się skuteczne? Ja jak do tej pory wypróbowałem kilka różnych rodzajów. Fajne są Love & Desire, niemniej mają swój zapach, który nie każdemu się spodoba. Możesz również wypróbować sobie Pheromone Essence - jest to koncentrat.

Kontakt już z nią dobry złapałem. Inaczej bym nie zaprzątał sobie nią głowy. Do zaproszenia na kawę nie mam śmiałości raczej, a feromonów nie używam, bo to niehonorowe...

Gość tellenerek
E tam niehonorowe :P A kto wie czego używasz? Sam stosuję i w życiu nikomu bym się nie przyznam ale ten zapach Love & Desire autentycznie się laskom podoba (przynajmniej widzę to po dziewczynach z mojej pracy) ponieważ zdarza się wiele komplementów. Dziewczyny zwracają uwagę na takie rzeczy ;)

Gość gość
a po ile macie lat? to też ma znaczenie

16:27 - Ja mam 29, a ona nie wiem. Wygląda mi na przedział pomiędzy 22, a 24...

"autorze, złota zasada głosi: tam gdzie pracujesz pałką i du​pą nie wojujesz..." Tyle, że na chwilę obecną nie mam nigdzie indziej sytuacji, żeby kobieta się do mnie przymilała...

Gość gość
Za stara dupa z Ciebie na dziewczynę w takim wieku :P Zapomnij o niej lepiej :P

Czemu za stara? Między moimi starszymi też było 5 lat różnicy. Do tego ja całe życie się oszczędzałem i młodo wyglądam (na 19-24)... Poza tym, czuję "wzajemne przyciąganie", kiedy z nią pracuję. Poza tym, to spokojna, miła dziewczyna, więc przebieg na pewno ma mały (jeśli w ogóle jakiś ma) Poza tym, jeśli mam nie celować w kobiety w jej wieku, to w jaki mam celować? Te w moim wieku najczęściej są zajęte i nierzadko dzieciate...

Gość gość
a jak tam z tą "perłową królewną"?

"Perłowa Królewna". Jedno i drugie pisze się z dużej!!! Koleżanka z roboty to w sumie alternatywa, gdyby nie udało mi się z Perłową Królewną. Sęk w tym, że koleżanka z roboty, cieszy się kiedy mnie widzi, kiedy nasze spojrzenia się spotykają, pierwsza uśmiecha się sama z siebie. A do Perłowej Królewny napisałem tylko raz na FB i zero odzewu . . .

Gość gośćKrzychu
G***o prawda z tą zasadą co ktoś wyżej napisał.Moja była już żona poznała kochasia właśnie w pracy a pozatym podobno najwięcej romansów jest na gruncie zawodowym.

gośćKrzychu - To, że inni tak postępują, to nie znaczy, że to jest właściwe. Np. Kiedy występowałem w filmie, jeden mały ruchacz powiedział, że on nigdy nie zabiera się za miejsce pracy, bo ma takie zasady

Gość zbereznik
a co jej napisales na FB

Napisałem, że Jej zdjęcie emanuje pozytywną energią, i dodałem, jak Ją znalazłem. Aha. ja wcześniej usunąłem zdjęcie z profilu, więc mnie nie widziała....

Gość gość
No wiesz skoro ona ci się podoba to musisz się przełamać i do niej podejść co ci szkodzi. Dlaczeg o miałaby ciebie wyśmiać, że do niej podeszłaś albo zagadałeś. Dziew czyny nie są aż takie złe...Jeśli ci się naprawdę podoba do nie tłum tego w sobie i nie ukrywaj tego, bo znajdzie sobie kogoś innego, a ty będziesz miał wyrzuty sumienia, dlacze go wcześniej jej tego nie powiedziałeś! Mi w przełamywaniu lodów pomogły feromony z http://pherowin.pl , uważam ze to są jedyne feromony na rynku, które działają. Możesz spróbować, być może i Ty dzięki nich staniesz się śmielszy.