Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spokojnie obywatele, jeśli Wprost się ugnie i odda nagrania milicjantom Tuska

Polecane posty

Gość gość

to całość czeka spokojnie w zaszyfrowanych kontenerach na 11 wirtualnych dyskach w różnych krajach jest tego tak dużo, że jeszcze nie odsłuchałem ale wrzuce niebawem na yt przez tor-a więc [cmok] komuchy z po :)

Prosze nie obrazac i nie pomawiac komuchow o zwiazki z tuskiem. Stanowczo odzegnujemy sie od tego czlowieka i tych ktorzy pisza mu scenariusze

Swoja droga to co z belka? Dymisja tuska i co? Nastepny figurant? A belka dalej bedzie krecil waly bo laskawie przeprosil rpp? Pytam sie co z BELKĄ w oku tego narodu:)

Ja mam krotka propozycje. Oddawac chuje zloto i wypierdalac do waszyngtonu wplaw wisla do morza a poźniej chuj mnie obchodzibjak

Czy pan belka jest poza prawem czy jak? Wykazal sie szczera checia ingerowania w polityke suwerrenego panstwa. Jak dla mnie to powinno sie go przymknac za zdrade

Moze belka zrozumie tylko druga belke jak nia dostanie po kulosach? Sam juz nie wiem co sie wyczynia w tym kraju ale jak ktos mi zacznie pierdolic ze to demokratyczny kraj to mu napluje w ryj

Gość poziom0
Tusk do Grasia i Bieńkowskiej: "Co wy tam, k****, powiedzieliście?". Premier nie ufa już nikomu Data dodania: 2014-06-18 14:21:39 Ostatnia aktualizacja: 2014-06-18 22:51:09 Joanna Miziołek Czytaj więcej: http://www.polskatimes.pl/artykul/3477515,tusk-do-grasia-i-bienkowskiej-co-wy-tam-k-powiedzieliscie-premier-nie-ufa-juz-nikomu,id,t.html Drzewiecki, Chlebowski, Nowak - wszyscy byli bliskimi współpracownikami premiera. Wszyscy skończyli karierę w wyniku afery. Czy Tusk nie ma ręki do ludzi? Jak to wpłynie na Platformę? Premier na rozmowę wezwał Pawła Grasia, telefonicznie rozmawiał z Elżbietą Bieńkowską. A w ich konwersacji Wersalu nie było. - "Co wy tam, k..., powiedzieliście?" - pytał. A oni zaczęli się wykręcać, że nic takiego. Teraz Tusk nie ma już zaufania do nikogo ze swojego otoczenia - mówi jeden z naszych rozmówców. I dorzuca: - Musi mieć świadomość, że to nie koniec afery. - Ponieważ Warszawa huczy od pogłosek, że będą następne materiały, będę starał się, tak jak i w tym przypadku, starannie oddzielać to, co jest interpretacją, nadużyciem lub nieuzasadnionym atakiem politycznym, od tego, co wymaga działań o charakterze prawnym - zaznaczył Tusk. I ku zdziwieniu wszystkich obserwujących konferencję Donald Tusk zapowiedział, że niezależnie od złej oceny postępowania ministra spraw wewnętrznych Bartłomieja Sienkiewicza chce, by zaangażował się on w wyjaśnianie sprawy podsłuchów. Choć to przecież minister spraw wewnętrznych był podsłuchiwany. - Nie będę demontował tego segmentu rządu w sytuacji, w której potrzebujemy szybkiego i sprawnego działania - powiedział Donald Tusk. Dodał, że takiego działania zabrakło, jeśli chodzi o ochronę kontrwywiadowczą. Po czym bez zawahania oświadczył, że ma zaufanie do szefów służb specjalnych. - Nie mam zastrzeżeń co do działania dzisiejszych szefów służb specjalnych - powiedział Tusk. Premier podkreślił, że przed ewentualnymi decyzjami najpierw trzeba szczegółowo, "co do milimetra" wyjaśnić sprawę, bo pierwszy raz mamy do czynienia z nagrywaniem nie przez osobę uczestniczącą w rozmowie, tylko kogoś z zewnątrz. Podkreślił, że taka sytuacja jest bardzo niebezpieczna dla rządu i państwa teraz czy w przyszłości, bo nagrania mogą służyć do szantażowania polityków. - Każdy wątek będzie badany, także mówiący o nielegalnym podsłuchu ze względów biznesowych - przez jakąś grupę przestępczą, przez służby lub byłe służby, lub przez służby obce - powiedział. A niecałe kilka godzin później w spektakularny sposób ABW zatrzymała do przesłuchania menedżera restauracji Sowa & Przyjaciele, w której nagrano upublicznione w weekend rozmowy polityków, m.in. ministra spraw wewnętrznych Bartłomieja Sienkiewicza i szefa banku centralnego Marka Belki. Wśród podejrzanych o założenie podsłuchu jest też major BOR Dariusz P., o czym poinformowała "Gazeta Wyborcza". Agencja Bezpieczeństwa Wewnętrznego w poniedziałek przeszukała kilka mieszkań i lokali osób, które mogą być powiązane z nielegalnym nagrywaniem polityków. Jednym z zatrzymanych do przesłuchania jest Łukasz N., menedżer sali dla VIP-ów restauracji, w której nagrano polityków. Na razie nie postawiono mu żadnych zarzutów, śledczy planują podjąć dalsze decyzje w jego sprawie po przeanalizowaniu dowodów zebranych przez ABW, najwcześniej we wtorek. -- Na całe szczęście red. naczelny WPROST Sylwester Latkowski zabezpieczył swój laptop i pracuje na oryginalnym oprogramowaniu Macintosh w skrócie Mac i teraz 'fachowcy' z ABW szukają po całej Polsce informatyków od tego systemu , ogromne brawa dla Latkowskiego, wszystko przewidział co możliwe a 'fachowcy' połamią zęby na systemie Mac

Ja bym go zaminowal sztucznymi ogniami ktore po detonacji przybiora w atmosferze na wysokosci od km do 5 ksztalt emotki pokazujacej jezyk

Nie chcialbym nic sugerowac ale jak ktosnjeszcze nie rozumie co sie stalo to powiem tylko ze do belki przybito jezusa. MOZE KURWA TO WAM DA DO MYSLENIA:D

Barbara Nowacka na Twitterze: "Nie lubiłam IV RP. Ale to co robią z III równie złe. Więc może to nie w RP jest coś źle, ale z jej od 25 lat twórcami?" Szybko się obudziła. :O Hrrrr tfu! U Korwina i tak masz przejebane.:classic_cool:

Gość poziom0
Synu pierdolnięty lub jakiś tam marnotrawny , poczytaj trochę o systemie Macintosh , pomyśl logicznie , kto trzyma na twardym dysku w klastrach 900 godzin zarejestrowanych rozmówek o polityce , zanim coś tu napiszesz to pomyśl chwilę

Nie kloccie sie do chuja. .. Razem. Dźwigamy te belke i musimy wspolpracowac. Jak. Juz ja wrzucimy do ognia to mozecie se nawet dac po ryju:P

Gość poziom0
ni ku ta Tusk musi odejść , natychmiast ! i za zniszczenie polskiej gospodarki, za zniszczenie polskiego przemysłu i za zniszczenie Polaków powinna być jedna kara, szubienica !

No coz. Tusk to tylko podnozek belki. Nie przez przypadek kolejnosc awansu jest taka, ze najpierw jestes premierem a potem prezesem nbp:)

No dobra przyznam sie. Nie sprawdzalem ale. Zaloze sie o pamiatkowa szkatulke mojej prababci w ktorej trzymala welniane kondomy wlasnej roboty ze jest tak jak mowie

Dobra ide gadac z sikorkami o tym co musze miec zeby mi daly xupy jakbym nie wiedzial:D Ale wiecie jak. Jest. Poudaje ze negocjuje i takie tam a poxniej i tak je ruchne. Kurde nadawalbym sie na prezesa nbp:)

Hehe. Swoja drogabshatyn rez byl dobry sugerujac ze to normalne rozmowy w ramachbstandardowychbprocedur. Szkoda ze tak standardowo niengadaja w sejmie. Pieprzony panie ministrze. Jebani poslowie i pierdolniete poslanki. .. I ty marszalku skurwialy alkoholiku. ..:D

A nie. Belce nic nie zrobili za to wiec ja chyba tez jestem bezpieczny w koncu mamy rownosc wobec prawa i w ogole rowne prawo. ..uffff

Gość gość
mamy mundial w naszym kraju ! mimo iz nasza kadra nie gra :) mundial o prawdziwa wolnosc ! a nie ta zaklamana falszwywa jaka prowadzi nam ten swinski ryj szkopski ryzy chuj tusk ! obudzmy sie !