Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy istnieją normalni niezjebani ludzie

Polecane posty

Gość gość

dookoła same zjeby bez zasad, faceci niedorozwiniete, egoistyczne walikonie kobiety tepe szmaty bez honoru i godności. Sa jeszcze tacy "niby normalni" co sie nieźle kamuflują ale jak przyjdzie co dom czego to okazuje sie że również są porąbani i nigdy nie maja czasu, są nieszczerzy... ilu macie przyjaciół? wszystkie moje niby "przyjaciólki" okazały sie z czasem kłamliwymi debilkami

Gość gość
ja mam 2 przyjaciółki i 1 przyjaciela (geja). Wszyscy męscy hetero przyjaciele jakich miałam musieli ze mną zerwać kontakt, bo się we mnie zakochali...a kiedyś mogłam na nich liczyć

Gość gość
ludzie to gówno, są przewidywalni jak cholera i tępi. Każdego rozgryze w pare minut, jak ktoś ma inteligencje ponad przeciętną trudno mu znaleźć przyjaciół, bo wszyscy wydają sie tępi i żałośni...

Gość gość
nie znam nikogo w pełni normalnego, każdego jak poznaje bliżej okazuje sie zjebem niestety a zwłaszcza dotyczy to mężczyzn :/

Gość kaskajolaska
ludzie dzielą sie na 80% zjebów, 15% mega skrajnych na pierwszy rzut oka widocznych zjebów, 5% ludzie normalni z zasadami, nie jakieś sprzedajne kłamliwe prostytutki. Takie są realia smutne

Gość gość
nie im szybciej pozbedziesz sie zludzen tym spokojniej bedziesz zyc

Gość gość
niestety taka prawda, wśród facetów można znaleźć najwięcej świrów i geniuszy, kobiety są raczej łagodne bez większych ekstrawagancji

Gość gość
no akurat to męzczyxni sa psychopatami pedofilami gwałcicielami i wszelkiego rodzaju zjebami a nie kobiety, więc zadne dziwa

Gość gość
Na kafe na pewno nie.

Gość gość
g****iciele, pedofile i psychopaci to głównie mężczyźni, jak się zdarzy jakaś kobieta to jest wielkie WOW. unikaj facetów

No przesadzacie. Równie dobrze można powiedzieć, że kobiety to szmaty i co? Są normalni w moim pojęciu...no chyba, że ja nie jestem...no to już nie wiem :)

Gość gość
każdy facet to chodzące gówno i do tego cuchnące

Gość gość
"ludzie to gówno, są przewidywalni jak cholera i tępi. Każdego rozgryze w pare minut, jak ktoś ma inteligencje ponad przeciętną trudno mu znaleźć przyjaciół, bo wszyscy wydają sie tępi i żałośni... " jestem tego samego zdania :/ kazdy niby jest czlowiekiem czyli rzadka kupa bla bla bla zero wlasnego zdania, podazanie za bydlem i takie tam. Trzeba wpasowac sie w jakis zasrany schemat, nie ma nic ciekawego, wiekszosc ludzi jest "typowa", da sie przewidziec co powiedza i zrobia. Ci ciekawsi bardzo kryja sie z tym, jacy sa, ciezko takich zlapac bo nieraz zgrywaja chojrakow "zajebistych" jak cala reszta ... albo sa kompletnie na marginesie i inni robia z nich debili

Gość gość
ja zauważyłam że stałam sie postrzegana jako ktoś nie przy zdrowych zmysłach a wiecie dlaczego? bo nie puszczam sie na lewo i prawo, mam swoje zasady, czekam na miłość i nie jestem z kimś zastępczo:) odrazu jestem uważana jako cnotka w tych czasach gdzie puszczalstwo na jeden raz stało sie normą:D

Gość gość
Ja jestem normalna. Nie puszczam się, nie chleję na umór, nie ćpam, nie palę, pomagam dzieciom z domach dziecka i bezdomnym zwierzętom. I ludzie mają mnie w związku z tym z wariatkę.

Gość alicjafkraniebruduf
"ja zauważyłam że stałam sie postrzegana jako ktoś nie przy zdrowych zmysłach a wiecie dlaczego? bo nie puszczam sie na lewo i prawo, mam swoje zasady, czekam na miłość i nie jestem z kimś zastępczousmiech.gif odrazu jestem uważana jako cnotka w tych czasach gdzie puszczalstwo na jeden raz stało sie normą" dokładnie ludzie teraz to niedorobione tepe bydło, które samo bez zasad i wartości wyśmiewa każdego kto takowe cechy posiada przykre ale prawdziwe

gość dziś Ja jestem normalna. Nie puszczam się, nie chleję na umór, nie ćpam, nie palę, pomagam dzieciom z domach dziecka i bezdomnym zwierzętom. I ludzie mają mnie w związku z tym z wariatkę. Bo dla nich nie jesteś normalna. Oni mają swoją wersję normalności. Przeszkadza Ci to? Olej.

Gość gość
xandre wypierdalaj walikoniu

Gość gość
Jestem normalna i jedyne co spotykam to szykany na każdym kroku

Gość gość
niestety praktycznie nie ma takich, a faceci to najgorsze bydło pod słońcem

Gość gość
Niestety coraz mnie normalnych, przyjazno nastowionych do innych ludzi. Coraz więcęj osób jest mściwych, zawistnych i wpatrzonych w czubek własnego nosa. Takie czasy. Ale ileż można mieć w sobie nienawiści???

Gość gość
ludzie to z****ana genetycznie rasa

Gość gość
ludzie to k***y i czuby