Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wy też myjecie włosy rano czy wieczorem?

Polecane posty

Gość gość

Ja osobiście, szczególnie wiosną i latem wolę umyć włosy rano lub w południe, niż np. dzień wcześniej wieczorem . Takie przyzwyczajenie ;)

Gość gość
fascynujące:D większość osób, które znam myje i układa włosy rano, co jest chyba logiczne jak chcesz mieć wymodelowane i ułożone włosy, a nie wygniecione od poduszki.

Gość gość
rano nie mam czasu zazwyczaj (myję co 2 dni0 bo praca dziecko szkoła ...myję wieczorem ok 20-21szej. spać idę 23-północ

Gość gość
Ja myję wieczorem, pozwalam im wyschnąć naturalnie, na noc robię luźnego koka na czubku głowy. Miałam kiedyś krótkie i to była mordęga, codziennie rano myć i układać, pół h w plecy. Teraz wstaje rano, włosy rozpuszczam, najwyżej końcówki zdyscyplinuję olejkiem i fryzura gotowa. Nigdy więcej krótkich włosów.

Gość gość
Wolę umyć rano, bo wtedy są świeższe. Po myciu wieczorem miałabym rano częściowo przepocone, w nocy się jakoś bardziej przetłuszczają. Myję i układam codziennie rano, zajmuje mi to pół godziny, a mam bardzo długie włosy.

Gość gość
Ja zwykle wieczorem, moje włosy to po prostu włosy, więc nic się im nie stanie od spania. Są bardzo lekkie, więc fryzura i tak mi się rozwala w czasie drogi, a nie lubię sobie robić betonu na głowie lakierami i piankami, wolę jak są miękkie, tak wiec mycie rano niewiele by mi dało, a bardzo mi się tego robić nie chcę, tym bardziej że lubię jeszcze wypić herbatkę i zjeść śniadanie i ogólnie jakoś długo się wygrzebuję.

Gość gość
Ja myję rano. Mam długie i chodzę w rozpuszczonych ale szybko mi się przetłuszczaja i kiedy umyje je wieczorem to rano są już oklapłe i troche przetłuszczone

Gość gość
rano mam cienkie i bardzo kręcone, więc nie muszę ich suszyć ani układać