Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwolenniczka innej partii

Gdzie są teraz zwolennicy PO?

Polecane posty

Już nie szczekacie na zwolenników innych partii i nie bronicie swojej kochanej partii z jej doskonałym dowódcą - Donaldem Tuskiem?

Ale ciekawe co teraz myślą i czy dalej uważają PO za jedyną słuszną, demokratyczną i chcącą wolnośc***artię. Heh, 2 tygodnie po 25-leciu rzekomej wolności własnie widać jak wygląda wolność w naszym kraju za rządów PO.

Gość gość
Ze spokojem obserwują sytuację...głupotą jest cieszyć się lub smucić zawczasu. Życie pokazuje, że czarne owce znajdą się wszędzie :)

Gość igulka77
Ja jestem zwolenniczka PO. Masz jakieś pytania?

Tak, mam pytania. Jak teraz obronisz PO?

Gość igulka77
PO to mądra partia sama się obroni. Bez mojej pomocy. I znajdzie tych co tą całą aferę rozkręcili. A kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem. Powinieneś to znać

Haha, nie podpowiadaj zwolennikom PO, jak mają bronić swoją kochaną partię :D

Gość gość
PO mądra partia? To mnie teraz kobieto rozśmieszyłaś. Raczej przebiegła i chytra, niczym RUDY lis partia. Nie umiesz za bardzo obronić tych oszustów, bo tym razem nie da się ich obronić. Za aferę są odpowiedzialni tylko i wyłącznie POlitycy PO, bo oszukują swoich obywateli. Jasne, że nikt nie jest bez winy, no np. taki Łukaszenka, czy Putin prowadzi podobną POlitykę do Tuska.

No to jak obronisz PO zwolenniku?

Gość gość
Tak, zwolennicy PO to w większości ludzie zrównoważeni i nie siejący nienawiści. Siła spokoju to nasza zaleta :) podpisuję się rękami i nogami za tą opcją ;)

Gość gość
Nie twierdzę, że Tusk jest idealny ale na pewno wyjaśni sprawę. Inne partie też miały różne afery i przeżyliśmy to i tym razem damy radę. Nie musisz się obawiać

Ile Wam zapłacili za posty broniące PO? Ps. ''Zwolennicy PO nie sieją nienawiści'' hahaha, świetny komentarz, aż mi się nastrój poprawił :D

Gość gość
Ja zawszę głosowałem na zielonych i gówno mnie obchodzi PO i inne partie :P

Gość gość
oczywiscie od PO lepszy jest macierewicz i super posłowie PISU ?

Gość igulka77
Dokładnie zwolennicy PO to ludzie na poziomie, nie sieją nienawiści. Też się z tym zgadzam

Gość gość
Tusk zachowuje się tak samo jak Janukowicz, przez którego ginęli ludzie, a ten się zapierał, że jest legalnym prezydentem, a protestujący to bandyci. Tusk taki sam - on jest legalny, dziennikarze Wprost to przestępcy, kibice wyrażający swoje zdanie na jego temat do kibole, demonstranci z 11 listopada to faszyści.

Gość gość
PO jest nadal najlepsza partia rzadzaca niestety. To,ze wsrod niej sa niefajne postacie - tak jest w kazdej. Generalnie za PO Polska przetrwala kryzys nacznie lepiej, niz inne kraje. PIS nie zrobilo nic lepszego od PO, choc mial swoj czas, wylacznie jątrzylo, a o swoich licznych wpadkach zapomna. A inne partie sie nie licza

Gość igulka77
Zwolenniczko a jakie masz przykłady że PO sieje nienawiść? Może się z nami tym podzielisz?

Ale obrodziło zwolennikami PO :D Pewnie jedna i ta sama osoba je pisze, ale pod różnymi nickami, bo nikt normalny po takiej aferze nie wspierałby takiej partii, tylko obaliłby rząd. Jak skomentujecie użycie siły wobec redaktora gazety Wprost?

Gość gość
Tak, zwolennicy PO to w większości ludzie zrównoważeni i nie siejący nienawiści. Siła spokoju to nasza zaleta podpisuję się rękami i nogami za tą opcją.xxx a szególnym naszym odzwierciedleniem jest nasz ukochany Stfcio Niesioł. Ze szczególnym dla siebie spokojem, radzi polakom jak żyć w dostatku.

Gość gość
PO nie jest dla agresywnych i pogódźcie się z tym, nikt Was nie przymusza.

''Ludzie zarabiający na przestępstwach to bandyci. Wszystko się zgadza.'' Mówisz o PO? ''Zwolenniczko a jakie masz przykłady że PO sieje nienawiść? Może się z nami tym podzielisz?'' Obraża wszystkich, którzy są przeciwko nimi. Np. kibiców, którzy są przeciwni PO nazwali kibolami, demonstrantów z 11 listopada faszystami, Niesiołowski używał zwrotów typu: ''Barany na wiosnę się nie rozpuściły'', w rozmowach z przedstawicielami innych partii odpowiadają w chamski sposób.

Jesteście tak bardzo pokojowi, że zraz jak Wam się coś nie spodoba, to zmieszacie przeciwników PO z błotem. Właśnie POlitycy PO się popisali ''kulturalnymi'' wypowiedziami: ''Ch*j, dupa i kamieni kupa'' albo ''będą trzepać moją żonę''.

Gość igulka77
Już komentuję...jeżeli prowadzone jest śledztwo i zbierane są dowody w tym śledztwie a ktoś świadomie to utrudnia to niestety trzeba użyć bardziej radykalnych metod. A jak skomentujesz doprowadzenie Blidy do samobójstwa czy poniżanie Sawickiej? Tylko czekałam na argument (czyli brak argumentów) że posty popierające PO pisze ta sama osoba. To takie typowe dla zwolenników INNYCH partii :)

Ale my mamy prawo dowiedzieć się, co partia rządząca knuje za naszymi plecami za nasze pieniądze. Brawa dla gazety Wprost za przeciwstawienie się dyktaturze. Nikt nie ma prawa przyduszać osoby, która nie chce oddać dowodów, to łamanie praw człowieka. Podobnie jest z łamaniem wolności słowa, którą podobno mamy. 2 tygodnie temu mieliśmy podobno nawet 25-lecie wolności. Wprost to nie przestępcy, przestępcami są PO. Co do samobójstwa pani Blidy - popełniła samobójstwo, nie dlatego, że była prześladowana, ale nie chciała zdradzić swoich kolegów i ich przekrętów, dlatego wolała popełnić samobójstwo. Co do pani Sawickiej to nie wiem o jakie poniżanie chodzi.