Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzucaniepalenia

Rzucanie palenia

Polecane posty

Gość rzucaniepalenia

Jak skutecznie rzucić palenie?

Gość gość
trzeba mieć silną wole i tyle, nie pomagają żadne plastry tabletki i inne badziewia jak sie nie ma silnej woli. Wiem z doświadczenia bo próbowałam już wszystkiego i palę dalej. Sporo moich znajomych rzuciło tak normalnie z dnia na dzień i nie palą, a ja nie potrafię i już

Gość gość
ja nie palę 2 tygodnie. Przestałam po raz kolejny. Najważniejsze to przygotować się psychicznie. Podzielam zdanie, że żadne badziewia nie pomagają. Szkoda kasy. Trzeba chcieć nie palić, bo to nic nie daje, prócz złudnych odczuć.

Gość gośća
każdy sposób jest dobry jak jest skuteczny. Ja nie palę 45 dni, bardzo dobrze się czuję. kupiłam też 2 książki "Jak skutecznie rzucić palenie" może pomogą.

Gość gośća
innym oczywiście

Gość gość
Ja rzuciłam 2 lata temu silny stres spowodowany chorobą .Nie palę choroby nie mam ale za to jestem na +5 kg także rzucaj puki czas.

Gość gość
Zaczęłam biegać jak przestałam palić, żeby tak bardzo nie przytyć, ale nawet to wolę przytyć jak palić.

Dokładnie silna wola i rzucić od razu nie dziś zapalę 10 papierosów jutro o jeden mniej to zła metoda, niektórzy jadą na wspomagaczach . Gratuluję wszystkim tym, którym udało sie skończyć z nałogiem:)

Rzuć od razu nie na raty, nie podpalaj a jeden czy 2 nic się nie stanie. Otóż nie prawda.

Gość gość
u mnie jutro 2 miesiące :)