Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego bzykacie brzydkie,przeciez podobno faceci sa wzrokowcami

Polecane posty

Gość Autorka000
Tylko ze moje zdanie jest obiektywne:DPotrafie ocenic atrakcyjne,fajne ciało to ma Katty Perry;)

Gość gość
A ty jaka, miss Universus? Brzydkie też mają cipkę i np. dają dostęp do kariery.

Gość gość
koles jest po prostu naiwny. Podstawią mu otyłą dziewczynę o ładniejszej twarzy i w super retuszu i już peany wygłasza. Ostastnio czytalam wywiad z modelką plus size, mówi że była uśmiechnięta na sesjach zdjęciowych bo musiała i dostawała za to kasę, a w realu czuła się gruba.. wiadomo, że retusz, retusz i jeszcze raz retusz, skoro Frąckowiak nawet poprawiają to co dopiero kobiete z fałdkami. Nie masz pojęcia jak wygląda na żywo kobieta o określonych gabarytach to się nie wypowiadaj, bo to jest kpina z logiki.

Gość gość
Kobieto z drugiego zdjęcia, jestem twoim oddanym sługą na każde twe skinienie, będę o tobie śnił dniami i nocami marząc o chwili gdy się spotkamy i dotkniemy namiętnym spojrzeniem. :)

Gość gość
jaka ona ma lydke i fałdki.. blee

Gość gość
Ta 2ga obiektywnie nie bedzie uznawana za atrakcyjną przez mezczyzn poniewaz daleko jej do szczupłej sylwetki.Mozna mieć cycki i być szczupla :D Nie rozumiesz onanisto co przeleci nawet kozę:D?

Gość Autorka000
No widzisz ze innym tez sie nie podoba,poza tym bez retuszu pewnie wynie twarz ma oblana tluszczem,widziałes kiedys grubą kobiete ladna z twarzy?Jakbys ja zobaczył w realu to bys jerj nie poznał.

Gość gość
pasztety atakują strzykając z zębów jadowych żółcią w stronę innych kobiet hehe... :) beka z was zakompleksione pasztetówy

Gość gość
Tutaj to faceci są nienormalni.. jeden krzyczy żśe wszystkie tu otyłe i wyzywa od tłustych loch, drugi że wszystkie za chude i wyzywa od zazdrosnych paszteciar.. wy macie coś z główkami, chłopcy, wyraźnie

Gość gość
szczupłe kobiety przypominają bezkształtnych chłopców z gimbazy, tylko ktoś o skłonnościach homopedalskich może się takimi anorektycznymi wynalazkami zainteresować

Gość gość
Ta 2ga obiektywnie nie bedzie uznawana za atrakcyjną przez mezczyzn poniewaz daleko jej do szczupłej sylwetki.Mozna mieć cycki i być szczupla No nie wiem.... Twarz się liczy, twarz. I chłopięcą sylwetkę można mieć pomimo dużych cycków i szczupłej sylwetki.

Gość gość
Błąd. Wolimy ładne, to ty jesteś brzydki pasztet jeśli cię nikt nie chce bzykać.

Gość gość
trzecia też jest niesamowicie piękna kobietą, uwielbiam tego typu ciało, widać w nich esencje kobiecości, majstersztyk natury

Gość Autorka000
A ta z drugiego zdjecia to nie wyretuszowanym pasztetem:D?Nawet twarz ma zniszczoną na zywo na bank

Gość gość
przykro mi, ale są też formy pośrednie, kobiety bez fałd tłuszczu które mają kobiece figury..ale jak cię kręcą za duże, trzęsące się galaretowate uda, tyłek czasami nawet płaski ale bardzo szeroki i tez trzęsący się, fałdy jak ludzik michelin na brzuchu i wielkie piersi ktore będą jak uszy spaniela niebawem albo już są, no to już nie nasza wina

Gość gość
dziewczynki, TYJEMY 20-30 kg, wpierniczajmy słodycze, będziemy rozchwytywane przez takich jak on! ch*j, że zdrowie zrypane, ch*j, że ciuchów mało, ch*j, że dobiegnięcie do autobusu jest ciężą sprawą, ważne żeby być 'kobiecą'!!!

Gość Autorka000
Claude Speed ale popatdez jacy tu desperaci siedza:D Ja specjalnie odmawiam sobie czasami smakołykow tylko po to zeby za parę lat nie wygladac jak ta z trzeciego zdjecia :D Porażka...

Gość gość
Jaki claude speed? ja nie jestem claude speed.. jestem kobietą ja też odstawiłam słodycze, choć fałd żadnych nie mam i mam szczupłą figurę, ale chcę być też zdrowa..

Gość gość
nic nie napisałem o przesadnie roztytych paniach, dokładnie podobają mi się formy pośrednie, ani nie chuda jak szkielet, ani nie tłusta jak hipopotam, druga i trzecia pani spełniają moje wymogi abym uznał je za kobiety dla których warto się poświęcić

Gość Autorka000
"Bład wolimy ładne....." o ten post mi chodzilo to Claude Speed:D

Gość gość
chude paszteciary mogą im tylko pozazdrościć nic więcej

Gość Autorka000
Dla mnie to otyłosc.....jakbym tak wygladała to bym nienawidzila wszystkich mezczyzn...Chcesz spłodzic potwory?

Gość gość
Ale nie rozumiesz, że te panie juź s otyłe, jakbyś je nago zobaczył na żywo od przodu i tyłu to uwierz, że nie miałbyś takich odczuc.. mam ciotkę tak grubą i pociągająco na plaży to ona nie wygląda.

Gość gość
spadaj z tym swoim szkieletem straszyć dzieci na cmentarzu, rasowa kobieta powinna mieć ciałko miłe i mięciutkie w dotyku, chude przypominają o*******ęte skórą bezkształtne manekiny :)

Gość Autorka000
Tak im zasdroszcze ze gdy sie na jem to czasami to zwracałam:D

Gość gość
autorko, jesteś chorowitą bulimiczką i mniej więcej wyobrażam sobie twoja posturę, masakra wzoruj się na tej rasowej kobiecie z drugiego zdjęcia, a będziesz rozchwytywana przez facetów jak świeże bułeczki

Gość gość
Nie każda śliczna jest sexi. O to chodzi.

Gość Autorka000
gość dziś autorko, jesteś chorowitą bulimiczką i mniej więcej wyobrażam sobie twoja posturę, masakra wzoruj się na tej rasowej kobiecie z drugiego zdjęcia, a będziesz rozchwytywana przez facetów jak świeże bułeczki x O kurfa padłam :D;D:D