Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego bzykacie brzydkie,przeciez podobno faceci sa wzrokowcami

Polecane posty

Gość gość
Faceci na kafe wspinają się na wyżyny idiotyzmów. Zamiast dyktować kobietom, jak mają wyglądać, lepiej zajmij się własną budową IDIOTO, bo mnie niewiele interesuje, czy komuś się mój płaski tyłek nie spodoba albo czy uzna, że mam za szczupłą talię, o!

Gość gość
padłaś z głodu i niedożywienia? :) bez amortyzacji połamiesz szkielecik :)

Gość gość
przeciez ma plaski tyłek, no to o co chodzi?

Gość Autorka000
Ja nie jestem bulimiczka,tylko chce się komus podobac i czuc sie atrakcyjna dlatego zwracałam.

Gość gość
z jakiego glodu? skąd pomysł, że szczupłe osoby się głodzą? jem ile chcę, jedynie nie jem śmieciowego żarcia, misiaczku.

Gość gość
powiem wam ze ja nie jestem szczupła i nie lubie siebie,a faceci lubia otyle ale tylko w internecie bo nie moga mieć szczuplych to sie po nich wyzywaja.Jak bede miala kase to zrobie kilka zabiegów odsysanie tłuszczu albo cos innego zeby schudnav w wybranych miejscach jakbyłam chudsza to lepiej wygladałam niz teraz,

Gość gość
także same widzicie drogie kobyłki, puszysta nie znaczy paszteciara, kocham puszyste ślicznotki zaś chuderlawe manekiny kojarzą się tak jakoś negatywnie i aseksualnie

Gość gość
Ciekawe, że olałeś zdjęcia PRAWDZIWE bez retuszu które wrzuciłam, a wrzucasz tylko te z photoshopa.. widac wolisz fikcję :D

Gość gość
Ja mam bmi graniczace z nadwaga a normalna wagą ale w porównaniu z tymi kobietami jestem normalna i jestem za gruba dla facetów,to juz trzeba byc feedersem naprawde.Oczywiscie wy twierdzicie ze to sa normalne kobiety..i ze macie normalny gust.

Gość gość
bzdury, zrobisz sobie krzywdę kalecząc przytulne kobiece ciało, uwielbiam puszyste kobiece ciała, Rubens miał racje

Gość Autorka000
Otyle slicznotki? Szkoda ze nie widziałes w realu tych slicznotek...zdziwil bys sie.

Gość gość
myślisz kobyłko że nie mam oczy, wiek która puszysta jest w stanie zawrócić mi w głowie :)

Gość gość
NO WLASNIE MOWIE, podrzuciłam mu foty realne tych pięknie otyłych kobiet to nie zwrócił uwagi tylko się jara laskami z fotoszopa.. ech faceci, jak nie chude dziunie z photoshopa to grube, wszyscy takimi samymi naiwniakami i idiotami jesteście

Gość gość
Bo te puszyste sa po retuszu dlatego wydaja sie atrakcyjne z twarzy,niestety otyłosc w realnym swiecie tak nie wyglada, bez makijazu te kobiety maja zniszczona cere,znieksztalcone rysy twarzy.

Gość gość
A Gesslerowe Ci sie podobaja ?

Gość gość
jak z fotoszopa, zdjęcia moich kobiet są jak najbardziej naturalne, zawiść od was bije na odległość, nie umiecie docenić ich piękna więc przestańcie oceniać bo jesteście w tym względzie beznadziejne :)

Gość gość
Zachowujesz się jak głupia gimbaza, boże, brechtam :) no tak, ideały kobiet w rozmiarze 48, jeszcze powiedz że cellulitu nie mają i mają piękne buzie szczuple :D

Gość gość
O co mam byc zasdrosna? Faceci lepiej traktuje te szczupłe o tych z nadwaga.

Gość gość
mnie nie interesuje czy są z fotoszopa, chcę ci uświadomić że gdybym spotkał na swej drodze jedną z nich o dokładnie tych samych kształtach jak na zdjęciu byłbym ugotowany i momentalnie w nich zakochany, niestety wy przedstawiacie swoim krytykanctwem poziom mentalnej gimbazy

Gość gość
gość dziś mnie nie interesuje czy są z fotoszopa, chcę ci uświadomić że gdybym spotkał na swej drodze jedną z nich xPowinno Cie obchodzic bo jakbys je spotkał bez fotoszopa to moglbys tego bardzo załowac.

Gość gość
podałem przykłady kobiet za którymi bym szalał, średnio puszyste są najpiękniejszymi kobietami jakie natura stworzyła, chude suchary są odstręczające i aseksualne

Gość gość
A widziałes te kobiety bez fotoszopa?

Gość gość
widuje podobne z budowy ciała na mieście i powiem jedno, nie mogę od nich wzroku oderwać, szczególnie gdy idą w zwiewnych sukienkach :)

Gość gość
Człowieku ja mam podobna sylwetke do tej drugiej i to jest tragedia to takiego stanu sie doprowadzic nie potrafie chodzic.

Gość gość
Nie umiem chodzic ani się schylac chodze o lasce a mam sylwetke podobną do tej pani z drugiego zdjecia.Jak byłam 20 kilo lzejsza to laska nie była mi potrzebna

Gość gość
Ok ;D zaraz przyjdzie Claude Speed i Cie wysmieje:D

Gość gość
czyli jesteś kobietą w moim guście, z pewnością był bym zachwycony gdybym mógł cią poznać osobiście