Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problem z przyszlym mezem

Polecane posty

Gość gość

Za miesiac mamy brac slub. Dzis dowiedzialam sie ze ma komornika i 15 tys dlugu a ja jestem w ciazy. Co robic dalej?

Gość gość
Aż mnie zatkało z wrażenia. Dlaczego dopiero teraz Ci to powiedział??

Gość gość
Mnie tez. Bo nie chcial mnie stracic....

Gość gość
Gdyby nie to dziecko to ja bym odeszła, bo jeżeli na początku zaczyna kłamać to wiesz jak będzie potem. A to, że nie chciał Cię stracić to tylko wymówka, aby zmiękczyć Twoje serce. Gdyby nie chciał Cię stracić, bo stanąłby na głowie, aby spłacić tego komornika. Ciekawe co on teraz myśli? Z czego będzie żyli i utrzymacie małe dziecko, w które trzeba na początku bardzo dużo zainwestować. Mógł pomyśleć o nim i jakoś to załatwić. Poza tym pewnie miał dużo czasu.

Będąc na Twoim miejscu natychmiast zrezygnowała bym ze ślubu.Dziecko wychowasz bez niego. Po prostu zaskarżysz o alimenty.Nie Ty jedna wychowywała byś dziecko samodzielnie. Skoro teraz facet oszukuje, kto wie co jeszcze ma na sumieniu?! Z jakiej racji masz partycypować w kosztach.Dziecko kosztuje a Ty musisz spłacać za niego długi??? Dziewczyno ogarnij sie i yo NATYCHMIAST, TERAZ!

Będąc na Twoim miejscu natychmiast zrezygnowała bym ze ślubu.Dziecko wychowasz bez niego. Po prostu zaskarżysz o alimenty.Nie Ty jedna wychowywała byś dziecko samodzielnie. Skoro teraz facet oszukuje, kto wie co jeszcze ma na sumieniu?! Z jakiej racji masz partycypować w kosztach.Dziecko kosztuje a Ty musisz spłacać za niego długi??? Dziewczyno ogarnij sie i yo NATYCHMIAST, TERAZ!

Czy Ci chociaz powiedział za co ma tyle długu?! Moze wziął kredyt dla swoich rodziców? Często sie zdarza ze "kochane mamusie" wyciagaja kase w ten sposób od swoich synków! Zykle mówia, zabiera mi syna, niech mi za to płaci! Z pewnością nie dowiesz się na co tyle kasy wziął,ale zapytac powinnaś! Dobrze Ci radzę nie bierz ślubu z tym oszustem!

Gość gość
nie wychodz za niego, wstrzymaj sie ze ślubem teraz macie rozdzielnośc majątkową a po slubie komornik bedzie nachodził tez ciebie, jego dług bedzie twoim długiem

Gość gość
Ja na pewno wstrzymałabym się ze ślubem; jeżeli jest w stanie Ci wyjaśnić skąd te długi i jest wobec Ciebie w porządku to nie musi od razu Cię stracić, ale ślub w takiej sytuacji to głupota i ryzyko. Spłaci długi, pokaże że jest odpowiedzialnym facetem - przyjdzie czas na ślub i wspólne życie. Na ten moment musi załatwić swoje sprawy a nie pakować Cię w problemy.