Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy drugi poród jest kompletnie inny od pierwszego?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do mam,które mają min.2 dzieci.Czy drugi poród zaczął się u was i przebiegał tak jak poprzedni?Czy w tym samym tygodniu ciąży?

Gość gość
Ja pierwszy poród miałam zakończony cc z powodu braku postępu,za miesiąc mam kolejny i się zastanawiam,czy uda mi się urodzić naturalnie,czy będzie powtórka z rozrywki.Pierwszy zaczął mi się odejściem wód,ciekawe jak będzie teraz.

Gość gość
U mnie bylo bardzo podobnie, dokladnie tak samo sie zaczely, te same bole z krzyza, tyle samo trwaly, roznica taka, ze przy pierwszym bylam nacieta a przy drugi nie bylo potrzeby, zycze powodzenia

Gość gość
Pierwszy poród wywoływany tydzień po terminie. Drugi zaczął się samoistnie tydzień przed terminem. Oczywiście drugi poród trwał połowę krócej niż pierwszy, chociaż bóle identyczne jak w pierwszym ( krzyżowe ). Obydwaj chłopcy :)

Gość gość
Ja miałam dwa niemal identyczne. Porody ekspresowe z tym, ze pierwszy przedwczesny a drugi z pogranicza ale to prawie to samo :D

Gość gość
Pierwszy poród - trwale 14 godzin, straszne bóle krzyżowe, w 41 tygodniu, oksytocyna. Drugi poród - trwał 40 minut od pierwszego skurczu, praktycznie zero bólu ( urodzilam praktycznie na izbie przyjęć), nawet kg nie podlaczyli bo na sale porodowa jechalam z glowka dziecka na wierzchu. Także u mnie dwa porody - dwie bajki.

Gość gość
Aha i drugi poród w 36 tygodniu