Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja w to nie wierze

Smiac mi sie chce z tych ktorzy wierza w to ze to koniec rzadow Tuska

Polecane posty

Gość ja w to nie wierze

Naprwde ktos w to wierzy? Afera na razie rozpetana, troche wszyscy poujadaja i skonczy sie jak zawsze, czyli Tusk i Po wciaz bedzie u wladzy. Nie wierze w to paplanie Tuska o wczesniejszych wyborach. On nie taki glupi, a od koryta jak juz zapowiedzial nie odejdzie. Czyli co bylo to bedzie, z roku na rok coraz gorzej dla obywateli i coraz lepiej dla Tuska i jego przyjaciol.

Gość gość
Też tak myślę.PO dalej będzie rządzić .Wszystko ucichnie i tyle.

Gość gość
a kogo widzisz w zamian

Gość gość
ten smiec juz jest na wylocie :) obojetnie kto przyjdzie po nim bedzie 10000 razy lepszy jak ten podly s******l co nam kraj zniszczyl !

Gość gość
no mnie nie jest obojętne. Kaczyński to socjalistyczna tragedia a Mikke zgroza

Gość gość
wole ich dwu jak i setke pedalow jak jednego tuska !

Gość gość
No jasne, że będzie rządzić, w końcu od czego jest stare dobre fałszowanie wyników wyborów? :D

Gość poziom0
gdy z wczasów wróci uśmiechnięta ministra Bieńkowska to ma ogromną szansę zamienić się z Tuskiem na fotele, wymarzona pani premier , jak z bajki o Kopciuszku , pod warunkiem, że nie powiedziała Niczego głupiego w czasie rozmowy z szefem CBŚ a tego się bardzo Tusk obawia ale po powrocie z wczasów ministry Bieńkowskiej , dziennikarze powinni bardzo serio przepytać jakie wydała dyspozycje swoim podwładnym , czyli Kaczmarzyk Paruzel Jabłońska aby doprowadzić do bankructwa i zniszczyć Port Lotniczy Warszawa im. F. Chopina , dlaczego, jaki ma cel i co chce osiągnąć ministra Bieńkowska ?

Gość gość
Dosyć PO wskich rządów i korupcji tajemnicze zgony jak śmierć Leppera, Generała Petelickiego i 15 innych osób wypowiadających się na temat katastrofy smoleńskiej wszyscy nazwani samobójcami. Tusk bojąc się Polaków wprowadza ustawę że Polaków będą mogły pałować obce służby specjalne w tym Rosjanie. Pałowanie Polaków przez Rosjan w Warszawie to plan Tuska na zachowanie władzy siłą w przypadku sfałszowania wyborów !

Gość gość
ja liczę że to koniec :)