Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AniołkowaMamusiaaaaa

Pomóżcie mi wybrać....

Polecane posty

Witajcie w lutym straciłam dzieciątko. Był to 9 tc. Nie mam po moim Aniołku żadnej pamiątki prócz testu ciążowego. Chciałabym sobie kupić bransoletkę sznurkową ze srebrnym serduszkiem.........i wygrawerować na nim datę odejścia mojego Aniołka.....tylko nie wiem czy na drugiej stronie ma widnieć napis "Aniołek", "Nasz Aniołek" ? Nie znałam płci dziecka więc imienia nie może być.....Może macie jakieś pomysły?

Gość gość
A moze zamow np. w lilou zawieszke w kasztalcie aniołka . Bez napisu .

Tam są drogie bransoletki....znalazłam tańsza na allegro.....tylko nie wiem właśnie co dokładnie wygrawerować. Bo sama data to za mało.

Gość gość
aniołek rozumiem ale data to będzie smutne, po co ci ta data? nie lepiej już datę pierwszego "radosnego" usg. data utraty ciąży będzie za każdym razem przypominać o bólu.

tą datę i tak zawsze będę miała i w głowie i w sercu. Mąż też zapytał "po co"......ale ja czuję jakąś potrzebę posiadania czegoś takiego. Za 2 dni miną cztery miesiące od odejścia mojej kruszynki a ja z dnia na dzień czuję coraz większą pustkę. Za 3 miesiace Mój Aniołek przyszedłby na świat :(