Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chcę zostawić dziecko teściowej na 3 dni jestem złą matką

Polecane posty

Gość gość

chcę zostawić dziecko teściowej na 3 dni, córka ma roczek. a my w planach 2 imprezy, w piętek i w sobotę. oddam ją w piątek a odbiorę w niedzielę. jestem wyrodna? robicie tak?

Gość gość
Ja swojej nawet rybek bym nie zostawila. Ale ja ty masz fajna tesciowa i dobre relacje z nią to nie ma w tym nic zlego.

Gość gość
No to teraz zjedza cie wstretne kafeteryjne babsztyle ( one nigdy nie zostawiaja dziecka NIGDY)

Gość gość
pewne że tak, czemu by nie? jeśli dobrze zajmie się dzieckiem to nie widzę przeszkód. ja swojego czterolatka zostawiam i z teściową i z mamą na weekendy, sam się o to upomina. często też chrzestna albo któryś wujek zabiorą go gdzieś na kilka godzin. mały zadowolony, ja wypoczęta i mamy z mężem czas dla siebie.

Gość gość
Jak zostawiasz dziecko by być wypoczęta/poimprezować lub mieć czas dla męża, to wg standartów kafe jesteś wyrodną egoistką. Przecież macierzyństwo to krew, pot i łzy:)

Gość gość
My zostawilismy na tydzien ale nasz syn byl I jest bardzo zrzyty z dziafkami.

Gość gość
Ja tak zostawilam teściowej 8miesieczna córkę bo jechalismy z mężem na wesele na drugim końcu Polski i wszyscy przeżyli i nie było ani histerii ani płaczu.

Gość gość
krew pot i łzy wylewam od poniedziałku do piątku:) w weekend mogę być wyrodną matką a co mi tam:P

Gość gość
No właśnie nie możesz. Matka na 100% nie ma urlopów, imprez do 18 r.ż dziecka, w przeciwnym razie nie jest godna nazywania siebie matką:) A i nie karmisz piersią??? O Boże, co za egoistka z Ciebie, po co Ci było dziecko:):):)

Gość gość
hehe ja wam cos opowiem egoistka to bylam JA urodzilam w mlodym wieku dziecko i co tydzien oddawalam go do babci zeby isc na impreze-teraz to mnei zjedza. Ale powiem wam szczerze ze ogarnelam łeb po jakis 2 msc i to bylo zle! A teraz synek ma 4 lata i tez sam sie domaga e chce jechac z pizamka do babci i spac z nimi ;) wiec to nic zlego mamom tez sie nalezy czasem odpoczynek a dziadkowie napewno beda zadowoleni ze szkrab u nich bedzie :)