Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

suzi6

Czy jest możliwość ciąży?

Polecane posty

15.06 bawilam się ze swoim chłopakiem, zrobilam mu dobrze ręka i doszedł, następnie poszedł do łazienki wysikal się wrócił do mnie, ocieral się o mnie przez spodnie a później wszedł we mnie bez prezerwatywy poruszył się we mnie z 3/4 razy i wyszedl, jak dobrze mi się wydaje zaczęły mi się dni płodne na następny dzień bolal mnie prawy jajnik do wczorajszego dnia(bol moglbyc spowodowany zaziebieniem jajnika, ale nie jestem pewna) do okresu mam jeszcze 13dni, teraz siedze i boje się tego ze może dojść do zapłodnienia chłopak mnie uspokaja ze ciąża jest niemożliwa bo nic nie polecialo bo musiałby być podniecony (doszedł na poczatku z pomocą reki, a resztę oproznil sikajac) PROSZE O POMOC

Gość gość
jeśli się umył to nie ma szans.

Gość gość
Jezeli nie umyl czlonka to plemniki mogly na nim zostac wiec jest mozliwe zaplodnienie.diewczyko nie wiecie co to prezerwatywa

A jak przed wejściem ocieral się przez spodnie o mnie to tez jest możliwość?

Gość gość
Dziecko ile ty masz lat?

Gość gość
A co on w spodnie miał wytrysk?

Gość gość
Mogl najpierw otrzec sie o twoj mozg moze bylabys madrzejsza

nie, miał wytrysk później poszedł do ubikacji się wysikac ocieral się o mnie przez spodnie i wszedł we mnie na chwile i wyszedl

Gość gość
no to skąd niby sperma na spodniach?

Gość gość
Gosc 10.44 to jest gimbaza tego nie zrozumiesz

tylko ze ja mam 19lat, to Moj pierwszy chłopak bo nie interesowalam się seksem, szkola i znajomi na pierwszym miejscu, przyszlam tu o pomoc a nie glupie teksty :)

Gość gość
jakie głupie teksty? Piszę do ciebie normalnie. jeśli się umył i załatwił to nie ma spermy. A od ocierania przez spodnie w ciaże się nie zachodzi.

Gość gość
Witam miałam okres 4 czerwca i kochałam się z chłopakiem 19 czerwca kochaliśmy się do końca i skończył we mnie. Czy ja moge być w ciąży ? Strasznie się boje bo w sobote mam ślub i nie wiem czy moge pic? I czy alkohol teraz by zaszkodził?

Gość gość
Gość 13:30 a skąd mamy jak długie masz cykle i czy w związku z tym były to dni płodne czy nie.

Gość gość
Cykl mam 28 dni

Gość gość
Czy teraz te dzidy są takie głupie, czy udają.Nie wiem jak można pisaćt akie brednie na forum. Czytając tenpost zebrało mi sie na wymioty😠 Nadajesz się do burdelu, a nie tutaj wywłoko!

Gość gość
Gość 13:30 jak masz cykl 28 dni to akurat seks wypadał w owulacje wiec sa wysokie szanse ciazy

Gość gość
prawda, idealnie w wyliczoną( co prawda wg kalkulatora) owulację.

Gość gość
To dziękuję bardzo za odpowiedzi wiec trzeba będzie powstrzymać się od alkoholu ;) Napewno wieść o ciąży nas nie zasmuci. Teraz pozostaje tylko czekac

Gość gość
na tym etapie lampka szampana czy mały drink nie zaszkodzi. wiele kobiet pije alkohol nie wiedząc ,że jest w ciązy do 4-5 tc.

Gość ania_93
Dziewczyny, 12.05 miałam okres, skończył się 17.05 (cykl ok.34 raczej regularny) i byłam akurat u chłopaka. Zaczęłam się dziwnie czuć (zawroty głowy, mdłości bez wymiotów, senność i zmęczenie) i dwa tygodnie później zrobiłam test ciążowy (Pre-Test) na którym ukazała się druga trochę bledsza kreska. Dwa dni później zrobiłam jeszcze jeden test i kreska znowu się ukazała, choć znowu trochę słabsza, ale jednak i na jednym teście i na drugim była, . Dzień później byłam u lekarza, który stwierdził, że testy mogą wychodzić pozytywnie fałszywe i nic na razie tam nie widzi (położył mnie na kozetkę i zrobił USG brzuszne). Kazał przyjść 17.06, powtórzył USG brzuszne i znowu nic nie zobaczył, poza lekkim pogrubieniem. Tydzień temu w piątek powinnam była dostać okres, a jeszcze go nie mam, nawet objawów. Zaczęły mnie podszczypywać delikatnie jajniki i minimalnie ból podbrzusza, piersi jak na początku mnie swędziały, tak teraz mnie pobolewają, ogólnie zrobiłam się nerwowa i nazbyt emocjonalna. Lekarz przepisał mi Duphaston i kazał przyjść 3 lipca. Jak myślicie, będę mamą, czy na serio sobie coś wkręciłam :(( ? Proszę o odpowiedzi, z góry bardzo dziękuję!

Gość ania_93
a, i uprawialiśmy stosunek przerywany.

Gość gość
ania_93 miałam kiedyś podobnie Tak jak ty tylko że testy miałam ciąża i stosunek odbył się bez zabezpieczenia i do końca pizniej bolało mnie podbrzusze, czułam się zmęczona i piersi mnie bolały okazało się ze dostałam okres który zawsze miałam obfity a był on skąpy a na dodatek trwał tylko 4 dni. Myślę ze ze to moze nie być ciąża ale nigdy nic nie wiadomo. Wykonaj jeszcze test zanim pójdziesz do lekarza i zobaczysz cz dalej będzie taki sam jak wczesniej