Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to był ruch dziecka

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 18 tygodniu. Od jakiegoś czasu czuję takie drgania na dole, z różną częstotliwością, ale codziennie. Dzisiaj w ogóle tego nie czuję... Natomiast siedząc poczułam na środku w dole brzucha takie jakby delikatne pukniecie. Jakby ktoś mnie lekko puknął palcem od wewnątrz. Było to godzinę temu i na razie się nie powtórzyło. Czy to był ruch dziecka?

Gość gość
Prawdopodobnie tak :D Z czasem coraz częściej bobas będzie się poruszał....rozkoszuj się tym uczuciem :D

Gość gość
Potem poczułam jeszcze 2 razy takie puknięcie w innym miejscu brzucha i na razie cisza. Mam nadzieję, ze to dzidziuś :-) :-)

Gość Mój dzidius
Jestem w 26 tygodniu ciąży.Wcześniej czułam jakby coś przelewało się mi w brzuchu.Teraz czuję wyraznie ruchy:D Duzo czytam na ten temat.Nie musze pytac na forum

Gość gość
Ja raz poczułam po ręką, jakby mi rybka tak przepłynęła - czy tak własnie puknęła, jak opisujesz. Wzruszające, prawda? :)

Gość gość
Bardzo :-)

Gość gość
Ja jestem teraz też w 18 tygodniu i się dopiero zaczyna. A co to będzie, jak się nasze maluchy rozkręcą :)

Gość gość
ja te drgania bąbelki to już czuję od miesiaca i zastanawiałam sie, co to, ale czuję to dzień w dzień, czasem bardziej intensywnie, czasem mniej. Dużo czytałam o tym i konsultowałam sie ze znajomymi, które rodziły i stwiedziłam,z e to od ruchów maleństwa. A dzisiaj pierwszy raz poczulam te delikatne puknięcia :-) Mam nadzieje, ze dzidzius nie każe długo czekać na nastepne :-)

Gość gość
to szybciutko poczułaś :) nastaw się na to, ze początkowo ruchy mogą być nieregularne. Żebyś się nie stresowała, ze np. są słabsze lub nie czujesz....

Gość gość
No właśnie jestem schizolka i się stresuje już jak te bąbelki długo się nie pojawiaja :-o