Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto prostować włosy?

Polecane posty

Gość gość

hej mam bardzo krecone wlosy i chcialabym kupic sobie prostownice tylko nie chce ich zniszczyć macie może jakiś polecany model?

Gość gość
Po to są prostownice, żeby ich używać tylko trzeba kupić profesjonalną a nie z supermarketu za 20zł

Gość gość
a polecasz cos konkretnego, nie chce bylehjakiej tylko nie wiem za bardzo gdzie szukac

Gość gość
polecam rozejrzeć się w ofertach sklepów internetowych które polecają profesjonalny sprzęt, jakiego używają w salonach fryzjerskich. nie musi być drogi a jest bezpieczny, trwały, nie zepsuje sie po roku jak konczy sie przeważnie gwarancja. ja kupuję kosmetyki w kjkosmetyki24 ale wiem, ze sprzet tez tam mają wiec mozesz zobaczyc

Gość gość
Podkreśl swoje naturalne wlosy. Bardzo kręcone masz? zazdroszcze

Gość gość
dodatkowo jak zaczniesz u nich kupowac to mozesz zbierac punkty za ktore sa rabaty

Gość gość
rozejrze sie dzieki, moze wreszcie ujarzmie wlosy bo czasem nie wiem juz co mam z nimi zrobic.

Gość gość
no bardzo krecone mam, ale to czasem nie jest fajne bo mam wrazenie, ze najpierw ide ja a potem wlosy ;)

Gość mejsi23
Nie warto prostować włosów i wiem to z własnego doświadczenia. Moje zaczęły wypadać i to bardzo. Na szczęście z pomocą przyszła mi pewna doświadczona blondynka Pani Martyna z VICI HAIR z Krakowa i to ona pomogła mi w doprowadzeniu moich włosów do jakiegoś normalnego stanu.