Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dieta kawowa

Polecane posty

Gość gość

Cześć :) czy ktoś w Was słyszał kiedyś o takiej diecie ? Podobno kawa potrafi spalać nawet do 30% tłuszczu..w dodatku jest smaczna i łagodzi uczucie głodu..postanowiłam jeść jak najmniej dzisiaj zjadłam 2 kanapki i zupę, a gdy poczuje głód wypije kawę, dzisiaj pije drugą :) zjem coś na kolacje i zobaczę po tygodni uczy 2 czy waga mi spada..od razu mówię, że te kawy nie są jakieś bardzo mocne w dodatku z cukrem i mlekiem

Gość gość
jak dla mnie to jedynym sposobem jest spalanie jedzenia w ruchu.

Gość gość
Nie mam za bardzo jak być w ruchu, ćwiczyć czy biegać, bo mam córeczkę, która ledwie zaczęła 4 miesiąc..mogę iść z nią na spacer, ale nie za długo..wiadomo poza tym muszę się nią zajmować i domem

Gość gość
Ktoś może był na takiej diecie?

Gość gość
nie wierz w te bzdury. zwłaszcza, że kawa jest z mlekiem i cukrem...to dodatkowe kalorie.

Gość gość
no właśnie ma mleko i cukier, a bez tego kawa pić czarną to niesmacznie i nie tak zdrowo znowu, tak z 5 kubków dziennie. Ale coś w tym jest, że taka kawa tłumi głód.

Gość gość
Wole wypić kawę z mlekiem i z cukrem niż jeść kanapki i jakieś inne różne rzeczy..myślę, że kawa ma miej kalorii..poza tym tą dietę będę stosować tydzień, może dwa..chodzi o to, że byłam ostatnio na weselu i rozepchałam żołądek przez co jestem cały czas głodna..,muszę to jakoś opanować, bo zaraz będę chodzić gruba jak beka..wcześniej już miałam uregulowany pory jedzenia, jadłam co 3h, ale przesadziłam na tym weselu i wszystko poszło na marne..więc jakoś to muszę zastąpić

Gość gość
z cukrem nie jest zdrowo. zobaczysz, zamiast schudnąć przytyjesz. poczytaj o wpływie cukru na odchudzanie...a raczej na tycie:-) ale rób jak chcesz ,twoja sprawa, twoje ciało, twoje kilogramy.

Gość gość
Jak od cukru by się tak bardzo tyło to już bym miała 80 kg :P

Gość gość
według mnie, wszystkie te orientalne rzeczy mają takie właściwości, że ich się zje niewiele, a człowiek czuje się nasycony i dobrze mu i są lekko strawne. chodzi mi o herbatę, kawę, chili, imbir, kurkumę, cynamon, o w ogóle kuchnię chińską taką gdzie niby jakiś cienki makaronik, kiełki, grzybki, cienkie paseczki mięsa, a takie uczucie szczęścia i sytości po tym :) bo to jest ostre i takie sycące przez sos sojowy chyba, ale nie tylko, bo jak ja robię z sosem sojowym coś to takie nie wychodzi :) trzeba się uczyć trochę jeść z tych krajów ciepłych, czy ktoś widział otyłego azjatę :) a nasza dieta jest wiadomo nastawiona na kalorię, bo taki pokoleniami był klimat, że dużo i tłusto trzeba było jeść, żeby w chacie i w robocie wytrzymać zimą.

Gość gość
:)najlepiej to poszukac przepisow na necie no pysznosci mozna znalesc 777 www.youtube.com/watch?v=gyBfqKwkdr4

Gość gość
poczytaj o produktach zakwaszajacych organizm, kawa do nich nalezy, przylozysz sie do sportu to efekt bedzie korzystny wewnatrz i zewnatrz

Gość gość
zwłaszcza z cukrem :-D