Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiążcie się z kobietą, która ma dziecko!!!

Polecane posty

Po mojemu ty pieprzysz bez sensu. Skąd wierz, czego mi brakuje, a czego nie? I skąd wiesz kim lub czym jest Duch Święty... Prawda jest taka, że jeśli piszesz prawdę, to twoi "przodkowie" robili to z braku innej opcji. Poza tym trudno mi uwierzyć, by w jakiejś rodzinie taka sytuacja wydarzyła się dwa razy pod rząd... Więc, albo ściemniasz, albo to źle świadczy o twojej rodzinie...

Gość gość
01:00 - akurat mowa nie o Polkach, więc nietrafiony ten twój żałosny komentarz.

Gość gość
Odwracacie kota ogonem, nie chodzi o kochanie czy niekochanie dziecka, bo ono nie jest niczego winne, tylko o jego mamusię :P

Gość gość
Edelgast, mój przykład z dziadkiem to nie ten sam przykład co pana z godz 0:08!!!!

Gość gość
jak facet kocha mamusię, to mu nie będzie przeszkadzało dziecko. Tyle w temacie.

Gość gość
Sama jesteś żałosna, to ci dojrzali nowocześni mężczyźni nie uważają Polek za kobiety warte miłości, nie mówiąc już o poświęceniu? :P

Gość gość
Dla mnie ojczym jest tatą. Biologicznego ojca traktuję jak obcego.

Gość płatki_górskie
Edelgast, jak zwykle nie nadążasz... Miałeś iść spać. Już ci się jebią literki i co kto mówi.

01:06] - Wiem do kogo pisałem. Jesteś z nieprawego łoża, a wcześniej twoja mama była z nieprawego łoża. Czy dobrze zrozumiałem?

Gość gość z 00 08
gość z 00 08 - Winni się tłumaczą . . . Ależ ja się nie tłumaczę. Chciałem , abyś zrozumiał, że na bycie ojcem i miłość dziecka trzeba zasłużyć. Być ojcem to coś więcej niż być dawcą spermy.

Gość gość
Każda z tych głupich pi/zd broniących dzieciatych bab w innym temacie będzie pisała żeby nie zarażać się facetem z dziećmi, potrafią godzinami pisać jakie te bachory są wstrętne i jak wykorzystują nie tylko ewentualną macochę ale i swojego naiwnego ojca... To jest rzeczywistość i prawda o moralności i dwulicowości tych dojrzałych, mądrych i niezacofanych kobiet :D

Gość gość
"Wiem do kogo pisałem. Jesteś z nieprawego łoża, a wcześniej twoja mama była z nieprawego łoża. Czy dobrze zrozumiałem? " Gdzie coś takiego było napisane? Napisałam, że babcia miała dziecko nieślubne = moją mamę, gdy była w brzuchu babci, ojciec biologiczny zwiał. Pojawił się mój przyszywany dziadek. Teraz jaśniej????

Gość gość
Kobieta wszystko dookoła postrzega przez pryzmat swoich korzyści, facet wiążący się z kobietą z dziećmi jest dojrzały i mądry, a kobieta robiąca to samo naiwna i głupia :P

Gość gość
01:08 - zrozum w końcu ćwierć inteligencie, ze przytoczony został przykład zachowań ludzi z innych, cywilizowanych krajów - LUDZI INNYCH NARODOWOŚCI, NIE POLEK, POLAKÓW !! Dotarło, kapiszi ??

Gość gość
"potrafią godzinami pisać jakie te bachory są wstrętne i jak wykorzystują nie tylko ewentualną macochę ale i swojego naiwnego ojca..." Jestes tępy. Bycie ojcem to bycie na codzień, a nie od święta. Tatuś dochodzacy to dawca spermy. Tak naprawdę to samotne kobiety pogardzają byłymi partnerami. Tu raczej bym podejrzewała brak szacunku. ale zasłuzony zazwyczaj :D

Gość gość
Jest takie b.mądre powiedzenie " Ojcem może zostać każdy idiota, ale na miano Taty trzeba sobie zasłużyć " :)

Gość tommorow never knows
jaki cwiercinteligencie pisalam zawrzyj gebe

gość z 00 08 - Świat jest oparty na dziedzictwie krwi. Chodzi nie tylko o to, żeby każdy wiedział skąd pochodzi, ale też, żeby uczciwy człowiek nie wychowywał dzieci dresiarza/badboya, oraz aby, Aryjczyk nie wychowywał dzieci niearyjskich. Chodzi o to, żeby nie marnować dobrego wysiłku na wadliwe dzieci i chodzi o zwykłą, prostą, uczciwość. Gdybyś czytał Pismo Święte, wiedziałbyś, że nie tylko dziedzictwo, ale i błogosławieństwo przechodziło z ojca na syna . . .

Gość gość
Sama jesteś tępa krowo, nie potraficie metytorycznie odpowiedzieć to się za ubliżanie bierzecie, bierz bachory i wy/pier/dalaj do nowoczesnego kraju a nie pier/dol że Polacy są zacofani bo nie chcą wychowywać twojego najducha :D

Gość gość
01:20 - o ja cie pi//erdolę... !!! Psychiatryki przyjmują chyba 24 h...

Gość gość
"Kobieta wszystko dookoła postrzega przez pryzmat swoich korzyści, facet wiążący się z kobietą z dziećmi jest dojrzały i mądry, a kobieta robiąca to samo naiwna i głupia" Znów ograniczenie myślenia. Ech.. Mizoginów ci u nas dostatek! Jasne, że nawina, bo facet chadzajacy w soboty do dzieci u innej kobiety prędzej czy później ją zdradzi. Taki facet nie wie, co to odpowiedzialność, bo zajmuje się tylko swoimi emocjami. Po co dziecku ojciec raz na dwa tygodnie?? Dziecku potrzeba ojca na codzień. Lepiej w ogóle nie miec tatusia, niż gdy ma moje dziecko traktowac jak zabawkę do zaspokajania swoich potrzeb emocjonalnych.

Gość gość
Mój dobry kolega ma dziecko z dziewczyną, która go zostawiła, jak była w 4 miesiącu. Sama chciała mieć z nim dziecko, namawiała go i ot tak odeszła. Chłopak jest wspaniały, przystojny, ciepły i bardzo czuły, do tego rodzinny. Tylko to jego dziecko dyskwalifikuje go w znalezieniu odpowiedniej połówki a szkoda... bo kobieta naprawdę miałaby z nim jak w niebie. Tylko oczywiście na tym świecie kasa jest wazniejsza...

Gość gość
Temat nie dotyczy dziecka tylko matki, argument że ojcem może zostać każdy idiota, świadczy o jej inteligencji również, a raczej jej braku :P

Gość gość
Edelgast się nie nadaje na ojca. Wcale. cytuję: "Świat jest oparty na dziedzictwie krwi. Chodzi nie tylko o to, żeby każdy wiedział skąd pochodzi, ale też, żeby uczciwy człowiek nie wychowywał dzieci dresiarza/badboya, oraz aby, Aryjczyk nie wychowywał dzieci niearyjskich. " Tragedia.

Gość gość
01:21 - kwintesencja polskości i polskiej zaściankowości !!

Gość gość z 00 08
A ja geny itp mam w d... Nadchodzą wakacje i jadę z moją rodzinką na wczasy. Tylko to jest ważne- moja rodzina i czas spędzony z nią.

Gość gość
"Temat nie dotyczy dziecka tylko matki, argument że ojcem może zostać każdy idiota, świadczy o jej inteligencji również, a raczej jej braku" świadczy o tym, że bardziej kocha niz kieruje się stereotypami. Ciekawe, jak mozna miec pewność co do mena, że nie zniknie po wpadce?

Gość gość
"Znów ograniczenie myślenia. Ech.. Mizoginów ci u nas dostatek!" ty to upośledzona musisz być, klapki na oczach i na mózgu, ojciec z dzieckiem dla ciebie to wyłącznie kur/wiarz i rozwodnik który zostawił rodzinę i dzieci widzi od święta... Zastanów się cymbalico nad tym co piszesz, dlaczego bronisz kobiet, skoro możemy identycznie je oceniać :D