Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiążcie się z kobietą, która ma dziecko!!!

Polecane posty

"ak mam to rozumieć? Kobieta dla Ciebie jest środkiem do celu? Nie liczy się jednostka, tylko wspólne potomstwo (przekazanie genu)? Hipotetycznie - gdyby twoja żona była bezpłodna, zostawiłbyś ją? " To wtedy musi się odbyć bez dziecka, trudno... Ale jeśli już jest, jest na wcześniejszym miejscu... "popieram Wydaje się, że są dwa typy mężczyzn: ograniczeni i ci, którzy potrafią kochać. Pozdrawiam Edelasta, co gówno wie, przeżył, a się mądrzy " Skąd ty możesz wiedzieć, co przeżyłem, a co nie? "Ograniczeni, bo nie chcą dawać się wykorzystywać" Dobre... Co ciebie boli? Bo piszę o zasadach równości? Dzieciaci z dzieciatymi, bezdzietni z bezdzietnymi. Co w tym złego? Komuś tutaj zasady Fair Play są obce (i to bardzo)...

Gość gość
A ja się dołączę i powiem, że jestem autorem. Ktoś tu napisał, że założyłem temat, bo jestem niedojrzały. Otóż zrobiłem to tylko i wyłącznie ze względu na temat: "Nie wiążcie się z facetem, który ma dziecko!!!" Zrobiłem to poniekąd dla równowagi. A poziom, jaki został osiągnięty przez temat, mówi bardzo wiele o mentalności kafeteryjnych kobiet

Gość gość
mizoginom mówię: spadajcie się sami macać.

Gość 21 18
"To wtedy musi się odbyć bez dziecka, TRUDNO..." Zostawiłbyś ją.

Gość gość
tak, facet który nie chce wychowywać cudzych bachorów to mizogin. Kim w takim razie jest ten, któremu dałaś du'py i ci to dziecko zrobił?

Gość gość
Oj,weżcie slownik i przeczytajcie kto to mizogin a dopiero potem się wypowiadajcie.

Gość gość
z innego forum: Po 1o latach rozpadło się moje małżeństwo. Mąż lubił za bardzo alkohol oraz towarzystwo innych kobiet..jedyne co mi po nim zostało to dwoje dzieci. Nie sądziłam że jeszcze do kogoś zabije mocniej moje serce. Zawsze uważałam że kobieta z dziećmi nie ma szans na ułożenie sobie życia, bo nawet jeśli jakiś facet się zainteresuje, to w wiadomym celu. Jednak życie potoczyło się nieco inaczej i ktoś obdarzył mnie szczerym uczuciem... Zupełne przeciwieństwo męża! ....Przy NIM na nowo poczułam się wartościową kobietą, codziennie daje mi odczuć jak ważne miejsce zajmuję w Jego życiu, często dopytuje o dzieci, o ich zdrowie, pamięta o najdrobniejszych rzeczach które są z nami związane. Jest bardzo dobrym człowiekiem- to chyba najbardziej w nim cenię.

Gość gość
No to ci się naprawdę poszczęściło bo mało jest mężczyzn którzy tak hołubią kobiecie z dziećmi.

Gość gość
Tak poszczęściło, a co ma napisać, że udało jej się znaleźć frajera desperata który chodzi jak mu zagra, że bez dziecka naszczać by na niego nie chciała? Szkoda że wcześniej mu nie nadstawiła, tylko wybrała ru/cha/cza, teraz nagle doceniła inne wartości... cud normalny! ;-)

Gość gość
okrutny jesteś, ale to pewnie dlatego, że tobie się to nie przytrafiło, żeby wybrac nieodpowiedniego człowieka na zycie

Gość gość
Mam troje dzieci. I możecie mi wierzyć lub nie, ale problemów ze znalezieniem faceta, który by mnie chciał to nie mam żadnego. Gorzej w drugą stronę, gdyż faceci w moim wieku to są żonaci , albo z takimi problemami , że ho, ho :-) Na ,,dłuższą metę "więc odpadają. Przesadzacie, że kobieta z dzieckiem nie ma szans. Ma takie same szanse jak i ta bez dziecka. O ile coś sobą reprezentuje i biedy nie klepie.

Gość gość
I dodam, że niejeden już chciał zamieszkać w moim domu. Niby z troski o mnie. A prawda taka, że mieszkając ze mną nie musieliby nic wynajmować bo urządziliby się moim kosztem.

Gość gość
Kur....z bachorem to najgorsze co może wziąść mężczyzna. ...jaka miłość z taką. To egoistki .. ...tylko bachorem po innym ....fu. już nie mówiąc o szytej w kroku. Panna dla kwakera baba z dziecmi dla frajera

Gość gość
15.14 żal mi ciebie tępy pustaku i twoich starych którzy cie na taką kreature ludzką wychowali

Gość gość
Co rok to prorok

Gość gość
Baby są wredne,nie jedna potrzebuje faceta żeby go traktować jako bankomat!

Gość gość
gość dziś Kur....z bachorem to najgorsze co może wziąść mężczyzna. " x A jaka kobieta może wziąć takiego analfabete i desperata jak ty? :D