Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odrzuciłam propozycję zapoznania się

Polecane posty

Gość gość

3 dni temu miała miejsce dość dziwna dla mnie sytuacja , byłam w Warszawie odwiedzić koleżankę. W lamborghini jechało dwóch mężczyzn , wydawało mi się że mnie obserwują , weszłam do najbliższego sklepu i kupiłam jakieś picie , jak wyszłam to jeden z nich stał koło sklepu i zaczepił mnie , ( miał na oko ok. 30 lat , ja mam 18) . Przeprosił i zapytał czy mam dziś trochę czasu , bo jadąc mnie zauważył i musiał do mnie podejść , ja odpowiedziałam że za kilka godzin mam pociąg powrotny bo nie jestem stąd ( mieszkam w Częstochowie ale nie mówiłam mu nic o tym gdzie) zapytał wtedy czy może będę w Warszawie w przyszłym tygodniu , ale wypaliłam że nie a nawet jeśli to się nie spotkamy. Teraz się zastanawiam , czy dobrze zrobiłam , oczywiście nic mi nie szkodziło zapoznać się i iść na kawę czy piwo , chociaż sądząc po samochodzie mogłabym nie wpasować się do niego i jego stylu, mam normalne , przeciętne życie , kolegów w swoim wieku , itd. , to mogłoby być jakieś inne ciekawe doświadczenie , ale z drugiej strony niebezpieczne bo przecież go nie znałam , noi znając życie chodziło mu tylko o jedno :) A ja nie należę do takich dziewczyn

Gość gość
Moim zdaniem bardzo rozsądnie zrobiłaś ,nie znasz go,owszem zawsze można sie spotkać ale trzeba byc bardzo ostrożnym.Mi tutaj najbardziej nie pasuje różnica wieku i to jest niepokojące.Jego swiat nie wiadomo jaki jest ale moze i dobrze ,ze go nie poznasz.Jego zycie moze byc znacznie przecietniejsze niż twoje i gorsze.Samochod o niczym nie świadczy,moze jest kogoś innego albo ma go do podrywania dziewczyn.Oczywiscie moze to byc miły człowiek.Czesto mężczyźni chcą tylko uwieść kobiete,pobawić sie.Nie ma czego żałować,było minęło.Poza tym twój swiat to teraz bedzie szkoła,pierwsza praca a on juz jest w zupełnie innym miejscu.

Gość gość
Też mi się tak wydaję Być może perspektywa faceta który jest przystojny , może zabrać cię do fajnych miejsc , przy którym nie musisz się obawiać o pieniądze na jakiś wyjściach , o swoją garderobę , przy którym nie trzeba zbierać do skarbonki długo czas żeby coś mieć , wydaje się kusząca ,ale nieznajoma osoba w innym mieście to jednak zagrożenie , i nie wiadomo to osoba warta uwagi i czasu , czy zwykły idiota