Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechmniektosobudzi

Co robić gdy odpowiedzi on nie odpisuje

Polecane posty

Gość niechmniektosobudzi

Dziewczyny, od jakiegoś czasu wymieniam maile z chłopakiem zza granicy. W sumie nic znaczącego, nie znamy się osobiście, pisaliśmy takie głupoty o życiu, codzienności, problemach i przemyśleniach. Zawsze odpisywał błyskawicznie (max. 1 dzień czekania pomimo różnicy czasu), a teraz po moim ostatnim mailu od trzech dni cisza. Nie wiem czy wypada napisać znowu, jeśli tak co to? Zapytać czy wszystko OK? Czy czymś go uraziłam? Wczoraj niby polubił moje zdjęcie na portalu ale nie wiem, ciągle mi to jakoś po głowie chodzi...

Poczekaj jeszcze kilka dni moim zdaniem. Jeśli dojdzie do tego, że jego odpowiedź będzie trwała dłużej niż tydzień to możesz napisać maila co się z nim dzieję, czemu nie odpisuje, ponieważ wcześniej odpisywał a teraz taki odstęp czasu. :) Być może jest teraz zapracowany i nie może znaleźć czasu.

Gość avenmoon
Na pewno nie obwiniaj siebie, że mogłabyś go czymś urazić, bo jeśli by tak rzeczywiście było i by mu zależało na kontakcie z Tobą to by powiedział o tym a nie milczał. Musisz mieć dystans do ludzi tym bardziej do tych z którymi masz kontakt tylko przez internet. Wiem że łatwo się mówi a trudniej to zrobić, gdy zaczyna zależeć na takim kontakcie. Sama rok temu miałam kontakt z chłopakiem też z zagranicy przez 10 mc i przez ten czas dużo kłamstw było z jego strony, które choć trudno w to wierzyć łatwo odkrywałam a wystarczyło tylko trochę poszukać informacji o tej osobie. W końcu sam zerwał kontakt po tym, jak już dalej nie był wstanie brnąć w swoje "historyjki". Nie można się przywiązywać do ludzi tylko z "internetu" , bo po prostu jednego dnia są a następnego już ich nie ma.

Gość gość
Oj przepraszam, dwa razy przez przypadek dodałam temat! Chciałam edytować a tu lipa!

Gość gość
szukaj kogos w swoim miescie, nie wchodź w zadne związki z typkami zza granicy, bo to i tak nie ma sensu