Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sex problem

Polecane posty

Gość gość

Witam. Chciałbym się poradzić bo powoli zaczynam tracić wiarę w to że wszystko jest ze mną ok. Od ok 3 msc spotykam się z dziewczyną, układa nam się bardzo dobrze. Zdecydowaliśmy się na współżycie.. I jest problem próbowaliśmy już 4 raz a ja za każdym razem mam przedwczesny... Nie wiem co ze mną... chyba za bardzo chcę... Dodam że to nie jest moja pierwsza dziewczyna i nie miałem wcześniej takich problemów. Doradźcie coś. Ona jest kochana , wyrozumiała .. ale mam już dość... co mam robić?

Gość gość
Zgwałc ja z kretesem ;)

Gość gość roksi
nie tylko ty masz ten problem otoz dzis wiekszosc mezczyzn boryka sie z przedwczesnym wytryskiem. co mozesz zrobic? niewiele. mowia ze mozna przytrzymywac kiedy czujesz ze juz bardzo ci sie chce albo przestac na chwile i znowu zaczac ale to raczej nie pomoze obawiam sie ze musisz nauczyc sie z tym zyc albo to kontrolowac piesc ja wiecej bo kobietom potrzeba wiecej czasu zeby sie rozkrecic i nie skupiaj sie na sobie tylko na niej - powodzenia

Gość gość
Mpze poprostu moales takie braki ze teraz wlozysz i sie spuszczasz od razu bo tak tego potrzrbowales

Gość gość
Próbowałem przerywać ale nie wiele mi to pomogło. Może seksuolog pomoże? Czuje się jak impotent....

Gość gość
sex przedslubny zawsze sprowadza cierpienie