Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ON mnie już NIE chce?

Polecane posty

Gość gość

Jestem z moim chłopakiem już od trzech lat, z początku oczywiście miodzie, świata poza mną nie widział. Ostatnio jednak coś się zmieniło, odkąd SCHUDŁAM parę kilogramów mam wrażenie że zupełnie mu się nie podobał. Najgorsze jest to że wypomina mi wygląd przy ludziach, że za mało że gdzie to ciało, wczoraj nawet przy znajomych (w prawdzie po paru piwach) zaczął opowiadać o jakiejś dziewczynie ze jest taka pociągająca i w ogóle ach, oczywiście ja przy tym byłam, więc trochę mnie to zabolało. Ostatnio nawet odmówił mi seksu mówiąc że jest zmęczony, yhy. Kocham go, ale takie upokorzenia mnie niszczą. A jeśli chodzi o wagę to byłam u lekarza moją wagą co do wzrostu jest idealna więc nie wiem skąd reklamacje mojego chłopaka... :-( smutno mi

Gość gracja_
Ile to już trwa? jeżeli długo to ja bym się nie zastanawiała co mam zrobić

Gość gość roksi
moja droga najwyrazniej jemu podobaja sie panie przy kosci lub troszke grubsze niz norma no widzisz to swiadczy o tym ze ile ludzi tyle gustow i nie kazdy facet chcialby miec modelke w domu pogadaj z nim szczerze i powiedz co czujesz wprost iz e on cie rani tym co robi/ mowi a jak mu nie pasuje to niech znajdzie sobie kogos innego wkoncu to twoje zycie i twoje cialo