Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden gość88888

Pomóżcie który pierścionek wybrać???

Polecane posty

Gość gość
najbardziej mi by sie podobal ostatni, nie chodzi nawet o cene - sama mam pierscionek kupiony za okolo 600 zl (jesli mamy na mysli zareczynowy), ale wyglada solidniej po prostu. jesli narzeczona ma grubsze palce dloni, a tak podejrzewam, bo podeslales strony, gdzie sa dostepne tylko wieksze rozmiary, to te cieniutkie pierscioneczki beda sie kiepsko prezentowaly, nawet na tej fotografii dloni nie wyglada to zbyt solidnie. jakby mial peknac albo polaamc sie zaraz. ostatni jest naprawde ladny i wyglada na grubszy i solidniejszy:)

Gość gość
moim zdaniem nr jeden ale podoba mi sie tez trzy, tylko ze to nuz dla dziewczyny z wyrobionym gustem a nie w sfeterku..... wez jeszcze poszukaj bo w tych przedzialach cenowych jest duuuzo fajnych wpisz w google pierscionki zareczynowe... i wejdz na strony .... Ja dostalam najbrzydszy pierscionek jaki w zyciu widzialam..nawet nie zloty, chociaz wczesniej dostalam od niego trzy zlote pierscionki wiec nie o kase chodzilo tylko o gust...bylo to rok temu....codzienne o tymmysle, a jak dziewczyny pokazuja swoje-to mi glupio. przepraszam za ten wywod-w kazdym rtazie nie numer dwa pozdro;)

Gość gość
narzeczona ma rozmiar 12 więc nie ma aż tak grubych palców :)

Gość gość
Sprawdź w używanych. Za ta cenę mozesz mieć coś naprawde wyjątkowego. Z tych trzech ostatni jest najładniejszy.

Gość gość
Kup pierwszy a za reszte wez panienke do baru na kluski:-)

Gość gość
ten trzeci

Gość gość
Ona ma smukłe dłonie i też nie chce przesadzić z wielkością oczka. ten nr 1 wydaje mi się troszkę za duży. Ona pracuje w recepcji hotelu i nie może mieć też aż nazbyt strojnej biżuterii. A ubiera się czasem elegancko a czasem na luzie, zgodnie z okazją. Sam nie wiem hmm

Gość gość88888
Ona ma smukłe dłonie i też nie chce przesadzić z wielkością oczka. ten nr 1 wydaje mi się troszkę za duży. Ona pracuje w recepcji hotelu i nie może mieć też aż nazbyt strojnej biżuterii. A ubiera się czasem elegancko a czasem na luzie, zgodnie z okazją. Sam nie wiem hmm

Gość gość88888
chyba wezmę ten 3

Gość gość
Nr 1 wygrywa bezkonkurencyjnie

Gość gość
Z tych trzech najlepiej prezentuje się nr 3, nie jest w moim guście ani trochę, ale wygląda na solidny i całkiem elegancki :)