Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość autorka tematu

Zapalenie pecherza? Czy cos innego?

Polecane posty

Gość gość autorka tematu

Nie wiem czy tutaj powinnam umiescic ten post czy w dziale zdrowie. Nie wiem czy to problem urologiczny czy ginekologiczny. Otoz od 3 dni chce mi sie co chwile siku. Kiedys mialam zapalenie pecherza ale bylo to inne uczucie bo mialam parcie na pecherz a polecialy kropelki albo nic. Jakies 2-3tyg temu zaczelam zazywac furagine(juz nie biore) bo objaw byl podobny do tego zapalenia pecherza (szczypalo, mocne parcie na pecherz i bol) a teraz mam tylko tak ze chce mi sie siku co chwilke i zalatwiam sie normalnie (nic nie szczypie nic nie boli i nie ma parcia na pecherz). Czy to moze byc mimo wszystko zapalenie pecherza czy moze cos od nerek. Wiem ze na odleglosc nikt diagnozy nie postawi ale moze ktos mial kiedys podobnie lub jakis pomysl. Jesli nie przejdzie oczywiscie udam sie do lekarza.

Gość gość
Może to ciąża.

Gość gość
Może to być po prostu to, że Twój organizm nagromadził strasznie dużo wody i teraz się jej pozbywa. Nie jesteś przypadkiem gdzieś przed okresem albo ok. okresu?

Gość gość autorka tematu
Jestem raczej w srodku cyklu. A nigdy tak nie mialam. Nie no mam nadzieje ze nie ciaza zreszta chyba troche za szybko na odczuwanie takich dolegliwosci :)