Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdradzał mnie...

Polecane posty

Gość gość

W internecie a jednak :( szukał innej. Moze to nie taka zdrada prawdziwa, ale ja sie tak czuje. Dał sie złapać w sidła i pisał ze mną jako inna. Mówił, ze jest sam i ze szuka dlugiego zwiazku. Gdyby nie moja czujność, w zyciu nie powiedzialabym, ze jest wobec mnie jej fair... Był idealny, a tu sie okazuje taki śmieć. Dobrze, ze sie z nim nie przespałam

Gość gość
autorko mam tak samo:( nawet weszłam na kafe żeby założyć taki temat..i wpadłam na twój..miałam identyczną sytuację,i teraz nie wiem czy mu się przyznać że to ja z nim pisałam?

Gość gość
Chyba nie mozemy sie przyznać :( wyjdziemy na debilki. Chyba nie powinnysmy sie do nich odzywać pierwsze

Gość gość
mnie tak kusi żeby napisać mu co wiem i powiedzieć że to koleżanka do niego pisała:P jak się zapyta dlaczego się nie odzywasz?

Gość gość
W sensie ze Ciebie czy mnie zapyta?:D no wiesz, to on mi nie odpisał na tekst, ze widze ze znow jest zalogowany tam. Także... To on sie nie odzywa :) mnie tez kusi, by zapytać ale to oni bedą góra.. Nie mozna na to pozwolić. Teraz sobie wkrecam, ze to moja wina, ze tak pisał tej fałszywej mnie, ze nie poznał nikogo, bo nie przyjechałam mu pomoc i poczuł sie frajerem. Boże, ale na glupia. Nie mozna sobie wmawiać winy!

Gość gość
kurcze beznadziejna sytuacja:(

Gość gość
Masakra jakaś! Mam ochotę sie jakos na nim zemścić tj. Umówić sie z nim jako tamta i nie przyjść... Ale takie zagrywki sa zalosne

Gość gość
hehe o tym samym myślałam :) jak się zemścić:P? bawił się mną :( chciałabym mu jakoś odpłacić

Gość gość
A opowiedz ile twój zwiazek dokładnie trwał i jak to odkryłas? Bo my sie na tym portalu poznaliśmy. Zawiesiłam konto a tu Bum, nagle odkryłam, ze jest śmieciem. Ogólnie znamy sie krótko, jakis miesiac. Ale byliśmy razem.

Gość gość
właściwie to my dopiero zaczynaliśmy bycie razem:) coś za miły był więc się pokusiłam o napisanie jako inna dziewczyna ..i dokładnie to samo do niej pisał :(wrrrr

Gość gość
u mnie bylo to samo

Gość gość
dla faceta to nie jest zdrada pewnie tylko "rozrywka" oni nic nie pojmują :(

Gość malinka373
zapraszam do mnie, temat: rozstanie... tesknota... nadzieja... powrot? Wprawdzie moge zaoferowac tylko wsparcie... Ale razem zawsze raźniej

Gość malinka373
swoja droga... ja ze swoim pisalam tak 2 razy... ale to dluuuga historia :)