Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anastazjafikumiku

mężczyźni to

Polecane posty

Gość gość
pracowalam w USA i Szwajcarii.mialam roznych klientow i musze powiedziec,ze mezczyzni niezaleznie od narodowosci sa tacy sami.czy kochaja kobiete czy nie,zalezy im prze wszystkim na tylku.co drugi klient wygladal jak potulny misiu z obraczka na palcu,nikt by sie po takim nie spodziewal,ze to d****arz.najczestesze powody wizyt w burdelu to(wiem od klientow)ciaza zony i polog+wzgledy estetyczne np. rozstepy,przy czym zonie mowia,ze im nie przeszkadzajapechowiec.gif rowniez chec odskoczni,najciekawsze,ze niektorzy klienci po slubie nie rezygnowali z moich uslug.im poprostu zalezy tylko na seksie.znam te ich gierki.pewnien klient przychodzil co niedziele ok 8 rano,na szybki numer,mieszkal za rogiem,zona wierzyla,ze ma kochajacego meza,ktory leci dla niej po buleczki do piekarnii a on po drodze do piekarnii zdazyl wstapic do nas.nie wierze w milosc,doskonale wiem jak wygladaja wieczory kawalerskie ,rzadko kiedy konczy sie na tancu. postanowilam zwiazac sie z facetem,ale tylko takim,ktory ma kase,bo oni sa wszyscy tacy sami,w milosc nie wierze.najgorsze, ze normalne kobiety wierza w ich zapewnienia o milosci.niech wam moj post da do myslenia,bo widze tyle naiwnych wypowiedzi tutaj,az zal.

Gość gość
dlatego nie zamierzam wychodzic za mąż, po ch*j mi takie g****o w domu

Gość gość
nawet einstein był ponoć kawałem ch*ja i żonę traktował jak służacą i niewolnicę. miała mu gotować, prać, sprzątać, poddawać wszystko pod ryj, podczas gdy on poświęcał się"wyższym celom", czyli rozmyślaniu nad teorią względności. nawet nawybitniejszy naukowiec jest emocjonalnym pustakiem i pół zwierzęciem

Gość gość
"nawet nawybitniejszy naukowiec jest emocjonalnym pustakiem i pół zwierzęciem " dokładnie jakieś 80% facetów to zwykłe, szowinistyczne g****a. Nienawidze ich

Gość gość
Ile kobiet wymordowała inkwizycja? Ile junta w Argentynie? Ile ginie w Meksyku, w Iranie tylko za to że są kobietami? To wy robicie nam dzieci a my przez was cierpimy przy porodzie. To wy nas gwałcicie i molestujecie. Nienawidze was skurwysyny, nienawidzę . Wyzywacie nas od debili, ignorujecie, traktujecie jak szmaty, jak worki na spermę a potem na dziecko. Przesladujecie nas wymyślając opowiastki o Edenie, złej Ewie i innych pierdołach, utożsamiacie nas z diabłem, traktujecie jak przedmioty, zakazujecie i każecie się poświęcać sami nie tykając poświęcenia palcem. Mówisz że dużo was ginie na wojnach?.. A kto do cholery je wywołuje? My?!? Kto wam każe leźć z karabinem i do siebie strzelać? Nie tylko nie należy wam współczuć ale jeszcze opierdolić za straty w niewinnych cywilach. Jesteście wstrętni i prześladujecie nas od zarania ludzkości. Wszystkim mężczyznom zależy na tym na czym tobie zależało-wy nas potrzebujecie żeby się rozmnożyć i tylko tego chcecie od kobiet- bo nami gardzicie. Jesteście szczęśliwi jak możecie nas skrzywzić-wdeptać w ziemię- sprawia wam przyjemność świadomość że kobieta przy porodzie cierpi przez was, jesteście z natury sadystami i potworami. Gdzie niby macie gorzej? No kurwa gdzie? Przestańcie wywoływac wojny to nie będziecie na nich ginąć, przestańcie robić nam dzieci to nie będziemy przez was cierpiały, przestańcie tworzyć buble i pierdoły zaśmiecające świat, dajcie nam w spokoju odejść bo nie chcemy mieć z wami nic wspólnego-przynosicie nam tylko kłopoty, ból i zło. Odpierdolcie się od kobiet, my was nie chcemy -chcemy tylko SPOKOJU.

Gość gość
Prawda jest taka, że ponad 90% małżeństw (zwłaszcza tych z dłuższym stażem) już dawno by ze sobą nie było gdyby nie dzieci. Bo po ch*j facetowi kobieta na stałe? Dla faceta i tak najważniejszy jest seks. Faceci zwiazują się z kobietami z wygody, a nie z miłości. Ale co innego gdy kobieta spłodzi wspólnego potomka, wtedy zawsze będzie w pewnym sensie z nią związany, bo już zawsze będzie matką jego dzieci.

Gość gocha malgocha
Chryste ten kto napisal ten temat jest naj****y po wczorajszym czy co? Mezczyzni to istoty bez ktorych trudno zyc. Jaki g**** Jaki Hitler? Ja p*****le skad ty jestes. Mezczyzni sa wazni i koniec.

Gość gość
podbijam :)

Gość gość
faceci to g****o nienawidze ich obleśne prosiaki egoistyczne k******o je/bane

Gość gość
kobietyfaceci.wordpress.com polcecam :)