Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje zycie uczuciowe jest fatalne bo nie chce zwiazku a bardzo go potrzebuje

Polecane posty

Gość gość

moi znajomi pukaja na lewo i prawo i sa dumni,ja tak nie potrafie bo wzbudza to we mnie obrzydzenie do samego siebie, jestem zbyt wrazliwy. W koncu kogos poznalem i myslalem ze to ta jedyna. Bardzo chcialbym z kims byc,opiekowac sie i miec o kogo dbac, Mialem dziewczyne przez 3miesiace ale ona byla po tylu zwiazkach ze mnie terroryzowala, bo wiedziala ze mi zalezy. byla zdesperowana i juz po miesiacu stala sie zaborcza, wyzywala znajome, kontrolowala, wypytywala o wszystko-gdzie i z kim bylem, miala pretensje o przeszlosc, o to ze kilka miesiecy przed tym gdy ja poznalem poszedlem z przyjaciolka do kina ,bluzgala i wyzywala mnie... czy no normalne ze teraz chcialbym byc sam ale nie potrafie i tesknie za randkami,przytulaniem i swiadomosci ze ktos mnie kocha? w koncu bede mial jeszcze czas ,mam dopiero 20 lat ale to pragnienie dezorganizuje mi cale zycie, wszyscy mysla ze jestem twardy i zawsae mam co chce a w rzeczywistosci to cierpie i tesknie za jakas porzadna osoba... po niej i po wszystkich historiach ktore uslyszalem boje sie ze nigdy nie znajde . Wolalbym byc silny sam ,przestac myslec o kobietach i zajac sie soba ale nie potrafie, ciagle czuje pustke.

Gość gość
Witał w klubie. Ciągle powtarzam ze chce być sama, bo też trafiłam 2 razy na nieodpowiednich facetów, ale w głębi serca chce kogoś poznać i być w końcu szczęśliwie zakochana na dobre i na zle.

możesz mieć przytulanie i miłość BEZ związku ja też chcę tak jak Ty:) nie daj sobie wmówić, że musisz być w związku, by mieć miłość

Gość gość
moze mamy zbyt duze marzenia i za bardzo chcemy, podobno tak jest

Gość gość
tu nie chodzi o to , czy mi ktoś coś wmówi. wiem z własnego doświadczenia , że miłość bez związku mi nie wyjdzie , bez związku nie miewam wzwodów

Gość gość
ale ja chce kogos na wylacznosc,ze bedzie mnie kochal ale nie ograniczal, jedyne czego chce to to zeby moja kobieta nie umawiala sie w tym czasie z zadnym innym facetem. taka mam zasade

ale ja chce kogos na wylacznosc,ze bedzie mnie kochal ale nie ograniczal, jedyne czego chce to to zeby moja kobieta nie umawiala sie w tym czasie z zadnym innym facetem. taka mam zasade x widzisz? Ty na szczęście masz tylko JEDNĄ zasadę. ja, która nie lubi żadnych durnych zasad, i tak cenię bardziej taką osobę niż... no wiadomo, mocno prozwiązkową kafeterię;) zapewniam Cię, że jestem samotnicą i dobrze mi z tym, ALE zamierzam też mieć kogoś do miłości i przytulania. tylko ja wyłączności nie potrzebuję;)

Gość gość
broken idz sie leczyć na głowe

Gość gość
może się poznamy? a czy zaakceptowałabyś trójkąt ja , Ty i mój serdeczny koleżka?

Gość gość
po co mialbym przywiazywac sie do kogos kto nic by do mnie nie czul?ja tak nie potrafie,przeciez moglaby mnie rzucic z dnia na dzien i nie moglbym miec pretensji. to jest chory uklad

to chyba nie było do mnie?:O ja bym nie mogła czuć czegoś do kogoś w związku, więc na odwrót niż Ty piszesz. zero niewolnictwa=związku, dużo miłości;)

Gość gość
co innego taki trojkat ale on z gory nastawiony jest na fizycznosc

Gość gość
no bo nie jest, dla mnie to duza roznica

Gość gość
do Ciebie. no oczywiście jeżeli jesteś wyględna bym się przed kolezką nie skompromitował