Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak u was w domu jest dziecko waszego partnera to tak to wygląda

Polecane posty

Gość gość

że od rana, calutki dzień w tv bajki, jak nie bajki to karty, jak nie karty to rysowanie, jak nie rysowanie to etc....i tak można wymieniać. Cały weekend podporządkowany pod dziecko, tak to też u was wygląda? Czy dziecko nie potrafi się zając same sobą?Jestem młoda, nie mam doświadczenia z dziecmi i nie wiem czy to jest normlane, bo nie ukrywam ze mnie to trochę dobija

Gość gość
tak to wlasnie wyglada wszystko krenci sie wokol dzieciaka

Gość gość
Nie odpowiem Ci jak to jest z dziećmi partnera, ale sama jestem matką i mniej więcej tak to wygląda ;-) u mnie mało jest tv, sporo podwórka jak pogoda odpowiednia, ale generalnie dzień podporządkowany pod dzieci. W tygodniu jest praca, przedszkole, inaczej to wygląda a weekendy takie właśnie rodzinne ;-)

Gość gość
Moja siostra ma faceta z dzieckiem, tak samo jak u Ciebie - TV, rysowanie, KFC, ciągle czegoś chce (ma 7 lat), on zabiera ją w weekend. Siostra ma jej dość, wszystko co ona chce ma być, tego nie zje, a za 20 min. jest głodna, ale co ma zrobić?

Gość gość
znaleźć faceta bez dziecka

Gość gość
Swoje dziecko się toleruje i robi się to wszytsko z miłości, wy nie wyobrażacie sobie nawet jak czuje się bezdzietna panna w takim układzie

Gość Mam swoje lata
Gdy są w domu dzieci wszystko robi się pod ich kontem.Gry, zabawy,czytanie bajek spacer itp.Tak wyglada zycie rodzinne.Pewnie tak jest z obcym dzieckiem również?!

Gość gość
facet z odzysku jest najgorsza alternatywą