Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedny_i_bez_mlosci

Nie chcę być nieudacznikiem :(

Polecane posty

Gość biedny_i_bez_mlosci

Drogie Panie, mam 26 lat, zarabiam 4000 brutto, mieszkam z rodzicami w dużym mieście (nie stolica). Nie stać mnie na samodzielne życie. Czuję, że przegrałem życie. Żadna nie chce się ze mną związać na dłużej, uważają mnie za nieudacznika, którym de facto jestem. Nie stać mnie na nic, nie mam żadnych oszczędności. Stać mnie jedynie na utrzymanie 8-letniego auta, które stanowi dla mnie jedyną odskocznię od beznadziejności życia. Na zarobki rzędu 6000 brutto mogę liczyć najwcześniej za rok. Byłem z jedną dziewczyną, proponowała żebyśmy zamieszkali razem, ale wtedy to ja bym musiał wykładać 1000zł miesięcznie i po co? Wtedy w ogóle nie wyobrażam sobie jakbym miał egzystować. No i zostawiła mnie dla bogatszego, któremu mieszkanko rodzice sprawili :) Jestem biedny, staram się to zmienić, ale w tym kraju nie ma gwarancji, że się czegoś dorobię, mimo, że ciężko pracuję i wkładam dużo wysiłku w naukę. Marzy mi się kobieta, z która mogłbym założyć rodzinę, która mógłbym kochać i o która mogłbym dbać w miarę możliwości. Ale nie stać mnie na utrzymanie, a do tej pory spotkałem tylko takie, które pracą się nie trudziły, a wymagania miały ogromne. Czy kobiety nie kochają za to jakim się jest, tylko za to co się ma i ile się im da? Nie chcą partycypować w związku, nie chcą dawać żadnego wkładu w rodzinę, tylko brać? Gdzie można znaleźć kobietę-partnerkę?

Gość gość
w dawalni jak chcesz tylko brać, to masz problem, bo nikt nie chce tylko dawać

Gość gość
Bieda w Polsce! Co zrobić! Ciesz się, że masz prace!

Gość gość
z taka pensja to faktycznie, chyba tylko na dmuchana lalke sobie mozesz pozwolic.

Gość gość
Ja jestem kobietą, zarabiam tyle co Ty, a kupiłam kawalerkę na kredyt, gdy zarabiałam ciut mniej. I dałam radę się utrzymać i nawet zaoszczędziłam na samochód. Kobiety nie lubią, gdy facet boi się usamodzielnić.

Gość gość
Dziwne, że wolałeś zostać z rodzicami, zamiast zamieszkać z kobietą, bo szkoda Ci było 1000zł. Źle to o Tobie świadczy. Widocznie jej nie kochałeś.

Gość Janek_Antoni
To ze do tej pory spotykales k***wki nie dziwi. Duzo jest takich utrzymanek, dla ktorych milosc mozna jedynie okazac wielkoscia portfela :)