Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matkaporazka

potrzebuję pieniędzy

Polecane posty

Zwracam się z wstydliwym problemem do Was... Niestety w wyniku moich problemów dosyć dużych i przerastających mnie ostatnimi czasy utrzymuję się z śmiesznie małych sum... Rodzina odwróciła się ode mnie a ja sama nie mam żadnego źródła utrzymania póki co.. Do poniedziałku muszę mieć 700 zł na zapłatę rachunków. Kredyty, pożyczki i inne takie niestety nie wchodzą w grę. Kieruję się do was z prośbą o pomoc. Każda złotówka się liczy, ponieważ nie mam z czego zapłacić rachunków a i tak mam już długi, z których wychodzę powolutku. Jeśli ktoś ma także sposób jak szybko można zarobić jakieś pieniądze (oczywiście legalny i normalny sposób) to także proszę i rady.

Gość gość
Gdybym miała na pewno bym Ci pomogła.Takie czasy że takich jak Ty potrzebujacych jest mnóstwo! Zle trafiłeś, nie to forum.

Gość gość
moze poszukaj sponsora?

Gość gość
wiem co czujem ja potrzebuję do konca czerwa jakiś 4 tyś. (nie są konieczne ale chcę cos kupić). Myslalam nawet o prostytucji ale nie moglabym z tym zyc....ja radze ci wziąć pożyczkę i znależć jakąs dodatkową sezonową pracę lub wyjechac za granicę na truskawki czy coś tam bardzo dobrze płącą :)

Gość matkaporazka
sponsor w gre nie wchodzi. byłam miesiąc na truskawkach, co zarobiłam musiałam oddać - długi, rachunki, czynsz za mieszkanie

Gość gość
Tez nie mam pieniędzy i pracy! Za mało w robocie płaca!

Gość gość
a co chcesz sobie kupic za 4 kola, iphona?

Gość Magdalenkalenka
Rachunki muszą byc zaplacone w pierwszej kolejnosci. Znam takich co za nic nie placa bo nie maja-tak mówia,ale na alkohol jest.. Sorry,nie ten klima i nie to forum.Poszukaj bogatego męźa,choć majątek sie powiększa-nie pomniejsza..Źyczę powodzenia:-)